You are here:

"Sunt dezamăgit!" Regretele omului care a făcut un sezon aproape perfect la Barcelona, dar va privi Mondialul de pe bancă

"Sunt dezamăgit!" Regretele omului care a făcut un sezon aproape perfect la Barcelona, dar va privi Mondialul de pe bancă

Cupa Mondială

Comentarii

Portarul echipei FC Barcelona, Marc-Andre ter Stegen, s-a declarat dezamăgit de vestea că nu va fi titular în poarta Germaniei la Cupa Mondială din Rusia. Selecţionerul campioanei mondiale l-a preferat pe Manuel Neuer, chiar dacă goalkeeper-ul lui Bayern Munchen revine după opt luni şi jumătate de absenţă.

Deşi părea că va fi numărul unu în poarta Germaniei la turneul final din Rusia, ter Stegen va fi nevoit să urmărească meciurile echipei sale de pe banca de rezerve. Germania face parte din grupa F, alături de Mexic, Suedia şi Coreea de Sud.

"Pentru cineva care a jucat tot sezonul şi a apărat mereu la un nivel foarte înalt, este o situaţie dezamăgitoare. Voi încerca să-l ajut pe Manuel (n.r. - Neuer)", a spus, citat de Marca, ter Stegen, care a apărat în 48 de meciuri pentru echipa de club, în sezonul recent încheiat.

Federaţia Germană de Fotbal a anunţat, prin intermediul unei postări pe reţelele de socializare, că portarul lui Bayern Munchen, Manuel Neuer, va fi titular şi căpitan al echipei naţionale la Cupa Mondială din Rusia.

Manuel Neuer a revenit la antrenamente în luna aprilie, la şase luni după ce a suferit o fractură la picior, iar convocarea sa în lotul pentru turneul final din Rusia a fost pusă la îndoială.

După opt luni şi jumătate de absenţă, Manuel Neuer a apărat pentru prima oară, pe 2 iunie, în meciul amical pe care campioana mondială l-a pierdut contra Austriei, cu scorul de 2-1. Prestaţia portarului, care a fost integralist, l-a mulţumit pe selecţionerul Joachim Low, astfel că germanii au anunţat oficial că se vor baza pe el în încercarea de a-şi apăra titlul mondial.

"Căpitanul şi numărul unu al nostru pentru Cupa Mondială, Manuel Neuer", se arată în postarea paginii oficiale de Twitter a naţionalei Germaniei.

Pe lângă Neuer (32 de ani, 75 de selecţii) şi ter Stegen (26 de ani, 19 selecţii), din lotul campionilor mondiali mai face parte portarul echipei Paris Saint-Germain, Kevin Trapp (27 de ani, 3 selecţii).

AICI ai Programul complet al CM 2018

.Urmăreşte CM 2018 în categoria specială de pe www.telekomsport.ro

Afla mai multe despre: ter stegenbarcelonagermania 

viewscnt
Articole similare