You are here:

”Sunt din cale afară de slabi” Fotbaliştii Oţelului nu l-au impresionat pe Bogdan Cosmescu: ”O echipă deosebit de modestă”

”Sunt din cale afară de slabi” Fotbaliştii Oţelului nu l-au impresionat pe Bogdan Cosmescu: ”O echipă deosebit de modestă”

Superliga

Comentarii

Oţelul Galaţi a învins-o pe FCSB în Ghencea, scor 2-0, şi este în acest moment liderul Superligii, cu şapte puncte după trei etape.

Formaţia de la malul Dunării, una dintre revelaţiile sezonului trecut, a avut probleme în startul partidei cu FCSB, însă ratările uriaşe ale campionilor s-au răzbunat pe finalul reprizei secunde, graţie golului marcat de căpitanul Cisotti.

În repriza a doua, jocul a fost la discreţia lui Oţelul, care a reuşit să mai puncteze o dată prin Diego ZIvulic (58).

Bogdan Cosmescu este surprins de startul fulminant al Oţelului: ”O echipă deosebit de modestă”

Comentatorul TV este de părere că lotul Oţelul este unul dintre cele mai slabe din Superligă, iar aici a evidenţiat meritul lui Dorinel Munteanu, care a reuşit să clădească o echipă ce a înţeles că trebuie să alerge mai mult decât adversarele pentru a deveni combativă.

”Mi se pare Oţelul o echipă deosebit de modestă, îţi spun sincer, dar munceşte, ştie ce are de făcut.

Cu Farul a fost îngrozitoare, cu Botoşani a fost îngrozitoare. O echipă modestă, care face şapte puncte pentru că are un tip priceput pe bancă, băieţii aleargă, dar ei sunt din cale afară de slabi”, a spus Bogdan Cosmescu la Prima Sport.

În următoarea etapă, Oţelul va primi la Galaţi vizita lui Hermannstadt, vineri, pe 2 august, de la 19:00.

 

Afla mai multe despre: fcsboţelulbogdan cosmescu 

viewscnt
Articole similare