Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sunt în faza finală!”. Ianis Hagi, tot mai aproape de revenirea pe teren

”Sunt în faza finală!”. Ianis Hagi, tot mai aproape de revenirea pe teren
Comentarii

Ianis Hagi (24 de ani), foarte aproape de revenirea pe gazon.

”Sunt în faza finală!”. Ianis Hagi sper să revină cât mai curând pe teren

Aflat în plin proces de refacere după o accidentare gravă la genunchi, Ianis Hagi şi-a prelungit contractul cu Rangers. Internaţionalul român este foarte aproape de revenirea pe gazon după o accidentare grea.

”(n.r. - Cum decurge recuperarea?) Sunt bine. Sunt în faza finală chiar acum. Lucrurile sunt chiar pe cale să se întâmple. Iau zi după zi, deoarece este foarte greu să nu mă gândesc la destinaţia finală.

Au trecut aproape 11 luni de la operaţia mea şi am avut răbdare până acum. Trebuie să am răbdare în fiecare zi şi să ascult de kinetoterapeutul meu şi sper să revin cât mai curând”, a declarat Ianis Hagi pentru ”rangersview.co.uk”.

Pe 21 ianuarie 2022, Ianis Hagi a suferit o ruptură de ligamente încrucişate într-o partidă contra celor de la Stirling, din liga secundă, iar câteva zile intra în operaţie.

Ianis Hagi şi-a prelungit contractul cu Rangers

Scoţienii au comunicat, joi, oficial că Ianis Hagi a semnat prelungirea: "Clubul Rangers e încântat să anunţe că internaţionalul român Ianis Hagi şi-a prelungit contractul", se arată în comunicat.

La rândul său, Ianis Hagi a reacţionat la prelungirea contractului cu Rangers: "Istoria pe care o are clubul te împinge în fiecare zi să fii mai bun, pe teren şi în afara lui! Îmi place să cred că am lăsat ceva în spatele meu şi am creat amintiri plăcute fanilor. Încă am multe lucruri de arătat şi de dat lui Rangers. Abia aştept să mă întorc pe teren!", a spus Ianis Hagi.

Ianis Hagi a strâns 85 de meciuri, 15 goluri şi 21 de pase de gol în tricoul lui Rangers.

OFICIAL | Ianis Hagi a semnat prelungirea contractului cu Rangers! Prima reacţie a jucătorului

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare