Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sunt jucători care nici nu au ştiut să se bucure" Detalii despre atmosfera din vestiarul oltenilor după victoria categorică împotriva Chindiei

"Sunt jucători care nici nu au ştiut să se bucure" Detalii despre atmosfera din vestiarul oltenilor după victoria categorică împotriva Chindiei

FC U Craiova

Comentarii

Formaţia U Craiova 1948 a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

"Sunt jucători care nici nu au ştiut să se bucure după victoria cu Chindia" Detalii despre atmosfera din vestiarul oltenilor: "E greu pentru toată lumea"

În minutul 45+3, de la gazde a fost eliminat Iacob, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Penalty-ul de pe finalul primei reprize a trebuit să fie repetat deoarece Iacob nu apucase să iasă de pe teren atunci când s-a executat lovitura prima dată.

Dan Vasilică este antrenorul interimar al Craiovei. A adus azi prima victorie clară a oltenilor. După meci a dezvăluit atmosfera din vestiar. 

"S-a văzut că chiar dacă aveam un avantaj a intervenit un instinct de conservare. Am simţit teama. Aveau teamă de succes pentru că nu au avut un parcurs foarte bun. Mă bucur că am reuşit să avem o victorie frumoasă. E o alinare pentru viitor.

Dacă a fluierat trebuia mers mai departe. Dar nu ştiu foarte bine ce s-a întâmplat. Este frustrant, dai gol te bucuri şi după? A fost o încărcătura mare.

Ne doream victoria mai mult decât oricând. Am rămas în urmă şi ne doream aceste trei puncte. Îmi place jocul echipei, îmi da speranţe. Nu trebuie să ne amăgim totuşi.

Eu o să mai stau pe banca tehnică dacă nu vine un nou antrenor... tot eu o sa rămân şi la următorul meci. E greu pentru toată lumea. Sunt jucători în vestiar care nici nu ştiu sa se bucure. Că a fost o atmosferă apăsătoare. Nu ne îmbătăm cu apă rece", a declarat antrenorul Dan Vasilică. 

Afla mai multe despre: fc u craiova,  

viewscnt
Articole similare