Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sunt mândru de echipa mea” CSM Bucureşti, debut cu victorie la ”Annliz Cup”

”Sunt mândru de echipa mea” CSM Bucureşti, debut cu victorie la ”Annliz Cup”galerie foto

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti se află în această perioadă în Suedia, acolo unde participă la un turneu amical de pregătire, la invitaţia fostului antrenor secund al formaţiei din Capitală, Rasmus Poulsen, care a avut o contribuţie majoră în 2016 la aducerea trofeului Champions League în România.

”Tigroaicele” au câştigat meciul inaugural al turneului de pregătire ”Annliz Cup” din Suedia. Echipa din Capitală a dispus cu 24-20 (11-10) de formaţia gazdă a turneului, Skovde HF.

CSM Bucureşti a trebuit să tragă tare pentru a se impune în faţa mai tinerelor adversare de la Skovde. Conduse pe mai toată durata primei reprize, bucureştencele au revenit pe final şi la pauză conduceau cu 11-10.

În repriza secundă lucrurile au arătat ceva mai bine pentru vicecampioana României. ”Tigroaicele” au început să lege mai bine pasele, iar ritmul susţinut din atac le-a permis să se distanţeze pe tabelă. S-a încheiat 24-20 pentru CSMB.

Deşi lipsa de omogenitate din jocul ”tigroaicelor” a fost evidentă, nu trebuie să uităm că ”Annliz Cup” este un turneu de pregătire şi are ca scop tocmai întărirea relaţiilor de joc.

Crina Pintea a fost desemnată jucătoarea partidei.

La finalul jocului, antrenorul formaţie Skovde s-a declarat fericit că formaţia sa a reuşit să facă faţă unei echipe de talia Bucureştiului.

„Suntem fericiţi pentru că am reuşit până la un punct să ne luptăm de la egal la egal cu una dintre cele mai bune echipe din lume, mai ales ţinând cont că noi suntem o echipă tânără, în formare. În meciul de deschidere am arătat că putem fi o provocare chiar şi pentru CSM Bucureşti, aşa că nu pot decât să fiu mândru de echipa mea”, a spus Rasmus Poulsen, antrenorul formaţiei Skovde HF.

Meciul inaugural Skovde HF – CSM Bucureşti a fost singurul disputat ieri.

Programul meciurilor de astăzi (09/08/2019):

• 17.00 Skuru IK – DHC Slavia Praga

• 18.30 Skövde HF – IK Sävenhof 

• 20.00 CSM Bucuresti – AJAX Copenhaga

• 21.30 TTH Holstebro – Kungälvs HK

GALERIE FOTO ©Viktor Ljungström

 Galerie foto

Afla mai multe despre: csm bucurestihandbal,  

viewscnt
Articole similare