Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sunt mirat. Era împotriva substanţelor interzise!” Reacţia lui MM Stoica după ce a aflat că ”Dodel” Tănase a fost prins drogat la volan | EXCLUSIV

”Sunt mirat. Era împotriva substanţelor interzise!” Reacţia lui MM Stoica după ce a aflat că ”Dodel” Tănase a fost prins drogat la volan | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Fostul fotbalist Cristi Tănase, cunoscut suporterilor ca ”Dodel”, a fost prins miercuri seara drogat la volan de către poliţiştii piteşteni.

MM Stoica s-a declarat şocat de situaţia lui Cristi Tănase

Fostul internaţional român Cristian Tănase a fost depistat drogat în trafic, miercuri seară, după ce a fost oprit pentru un control de rutină la marginea oraşului Piteşti, spre comuna Bradu.

Cristi Tănase a fost dus la audieri şi a rămas fără permis de conducere pe perioada cercetărilor, fiindcă i-a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa substanţelor interzis.

Sursa citată anunţă, după primele informaţii, substanţa care l-a băgat în bucluc pe Cristi Tănase ar fi cocaina.

MM Stoica, managerul general de la FCSB, a comentat vestea momentului şi s-a declarat surprins de faptul că Tănase ar fi consumat substanţe interzise!

”(n.r. era greu de strunit?) Da, cred că e notorietate chestia, nu prea îmi place să vorbesc de problemele pe care el aveau jucătorile, ieşirile lui au fost prezentate cu lux de amănunt prin presă.

Ştiu sigur că în perioada în care discutam pe teme de viaţă extrasportivă şi ştiu şi de la apropiaţi lui ca erau total împotriva consumului de substanţe de asta sunt mirat, şocat. O spun cu mare durere în suflet... acum sunt foarte putin şi sunt arătaţi cu degetul cei care nu iau.

La noi era pe fumat, acum e cu asta. Dar una e sa furi ţigări de la tata sau să îţi cumperi ţigări şi alta e ce se întâmplă acum. E o nenorociere”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

În vârstă de 36 de ani, Cristi Tănase a jucat, printre alte echipe, şi la FCSB, unde a fost căpitan şi a câştigat titlul de campion, în 2015. Dodel a fost, de asemenea, şi ”decarul” echipei naţionale.

Afla mai multe despre: cristi tănasemm stoicafcsb 

viewscnt
Articole similare