Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sunt morţi!” Bogdan Cosmescu a ”desfiinţat” doi jucători de la FCSB: ”Nu ştiu nimic!” | EXCLUSIV

”Sunt morţi!” Bogdan Cosmescu a ”desfiinţat” doi jucători de la FCSB: ”Nu ştiu nimic!” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FCSB a fost spulberată de Rapid în ultima etapă a sezonului regular din Superligă. Giuleştenii şi-au învins rivala cu 4-0 şi au reintrat cu şanse reale în lupta pentru titlu.

Niciunul dintre jucătorii roş-albaştrilor nu s-a ridicat la nivelul derby-ului, iar multe voci din fotbalul românesc au susţinut că Rapid a devenit mare favorită la titlu, deşi trupa lui Bergodi va intra în play-off cu patru puncte mai puţin decât FCSB.

Doi jucători de la FCSB, ”mitraliaţi” de Cosmescu: ”N au jucat nimic!”

Invitat în studioul Orange Sport, Bogdan Cosmescu a declarat că FCSB are şanse minime să se încoroneze campioană la finalul sezonului.

Mai mult decât atât, comentatorul a fost nemilos la adresa lui Mihai Lixandru şi Adrian Şut, doi dintre jucătorii care au alcătuit mijlocul echipei lui Charalambous la meciul cu FCSB.

În opinia lui Cosmescu, cei doi sunt supraevaluaţi de patronul Gigi Becali.

  • Mixai Lixandru a fost înlocuit la pauza meciului cu Rapid, în timp ce Adrian Şut a rezistat pe teren până în minutul 72.

”Eu nu văd cum FCSB ar putea juca mai bine. Eu nu văd de unde! Ăia la mijloc sunt morţi: Şut, Lixandru...Unii care nu ştiu nimic!

Eu nu am văzut meci că asta contra Rapidului. Nici măcar în prima repriză? Ce a jucat FCSB în prima repriză? Nu a jucat nimic. De ce mă mir eu de Lixandru? A devenit brusc Lixandru mare fotbalist?

Nouă ne spune Gigi Becali şi înghiţim imediat. Lixandru este mare fotbalist? Las-o încolo! Şut mare fotbalist? Nu mi se pare”, a spus Bogdan Cosmescu la Orange Sport.

În prima etapă din play-off, FCSB va primi vizita lui Sepsi, pe Arena Naţională. Partida poate fi urmărită duminică, în direct pe Orange Sport 1, de la 21:00.

 

Afla mai multe despre: superligafcsbadrian şutmihai lixandrubogdan cosmescu 

viewscnt
Articole similare