Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sunt semnele unei despărţiri?". Budescu, tras pe linie moartă la FCSB? Răspunsul lui MM | EXCLUSIV

"Sunt semnele unei despărţiri?". Budescu, tras pe linie moartă la FCSB? Răspunsul lui MM | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat la Telekom Sport, Mihai Stoica (56 de ani) a vorbit din nou despre situaţia lui Constantin Budescu (32 de ani), cel care nu reuşeşte să prindă un loc de titular în echipa FCSB. "Budi" n-a fost folosit deloc la Mediaş, dar MM a spus că nu se pune problema ca fotbalistul să o părăsească pe FCSB.

"Sunt semnele unei despărţiri?". Budescu, tras pe linie moartă la FCSB? Răspunsul lui MM | EXCLUSIV

Constantin Budescu a semnat cu FCSB în septembrie, dar n-a reuşit pentru moment să se impună şi să devină titular incontestabil, nici în mandatul lui Edi Iordănescu, nici acum cu Toni Petrea pe bancă. În partida cu Gaz Metan (1-0, la Mediaş), Budescu a rămas tot meciul pe bancă, deşi la un moment dat a fost trimis la încălzire.

Mihai Stoica a explicat că Budescu nu se va despărţi de FCSB în iarnă, chiar dacă nu joacă atât de mult în prezent. Mai mult, managerul general de la FCSB a spus că "Budi" nu e genul de jucător care să fie guraliv sau să facă gesturi nepotrivite dacă nu este titular.

"Nu, nu, nu. De regulă, jucătorii trecuţi de o anumită vârstă şi obişnuiţi să joace, şi Budescu a jucat toată cariera lui titular, mai strâmbă din nas în momentul când nu sunt utilizaţi. Nu şi Budescu. Nu şi Budescu, pentru că el are un altfel de caracter. Budescu a fost cu autocarul nou la dus şi la întors nu a avut... Nici măcar o grimasă nu a făcut. A fost acelaşi Budescu, maestru de ceremonii, foarte simpatic, nu are niciun fel de problemă.

Dacă eram în criză clar că intră să inventeze ceva. Atât timp cât nu a intrat şi s-a câştigat totul e ok. Budescu nu e genul de jucător care să fie supărat că nu joacă el dacă echipa câştigă. Budescu e un jucător special, nu poţi să joci 4-3-3 cu Budescu pentru că nu e de 4-3-3, deci clar că trebuie să modifici sistemul pt a intra Budescu. Nu sunt semnele unei despărţiri în iarnă", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Constantin Budescu a semnat cu FCSB în septembrie, liber de contract după ce a plecat de la Damac, dar a reuşit să strângă doar 384 de minute în nouă meciuri, timp în care a marcat o dată şi a livrat o pasă de gol.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Constantin Budescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mihai stoicabudescufcsb 

viewscnt
Articole similare