Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sunt sigur că se simt bine aici”. Kosovarul din Superligă, adversar direct pentru tricolori: ”Selecţionerul a analizat România foarte bine”

”Sunt sigur că se simt bine aici”. Kosovarul din Superligă, adversar direct pentru tricolori: ”Selecţionerul a analizat România foarte bine”

Echipa națională

Comentarii

Internaţionalul kosovar din Superligă, Ermal Krasniqi (24 de ani), a vorbit despre duelul dintre Kosovo şi România, din preliminariile pentru Campionatul European din Germania.

”Sunt sigur că se simt bine aici”. Kosovarul celor de la CFR Cluj, adversar direct pentru tricolori: ”Selecţionerul a analizat România foarte bine”

Ermal Krasniqi a fost convocat de selecţionerul Alain Giresse în naţionala statului Kosovo pentru ”dubla” din această lună.

Mai mult, tehnicianul francez l-a păstrat pe mijlocaşul celor de la CFR Cluj şi în lotul final pentru meciul cu România.

În vârstă de 24 de ani, atacantul lateral stânga a prefaţat duelul care va avea loc la Pristina, între naţionala ţării sale, Kosovo, şi reprezentativa campionatului în care joacă. România.

Ermal Krasniqi are o singură partidă în tricoul primei reprezentative din Kosovo, bifată în noiembrie 2022, într-o remiză cu Insulele Feroe, 1-1.

”Cu siguranţă, sunt foarte fericit să-mi reprezint ţara. Ne aşteaptă un meci foarte important! E un sentiment special, chiar dacă joc pentru o echipă din România, voi face totul pentru Kosovo să câştige. M-am bucurat să-i văd. Sunt sigur că se simt bine aici, sunt bineveniţi.

Selecţionerul m-a sunat pentru aceste două partide. Dacă voi juca sau nu, e decizia selecţionerului. Şi dacă voi prinde câteva minute, voi da totul!

Selecţionerul a analizat România foarte bine, nu am vorbit foarte mult cu el. Selecţionerul nostru are tacticile pregătite pentru România”, a declarat Krasniqi, conform Antena Sport.

Ajuns la începutul acestui an la CFR Cluj, Ermal Krasniqi a acumulat 21 de partide în tricoul clujenilor şi a reuşit să ofere cinci goluri şi două pase decisive în tricoul clujenilor.

De asemenea, din naţionala statului Kosovo nu lipsesc vedetele: Vedat Muriqi (Mallorca), Edon Zhegrova (Lille), Milot Rashica (Galatasaray) sau Amir Rrahmani (Napoli).

Duelul Kosovo – România se dispută diseară, 16 iunie, ora 21:45, stadion Fadil Vokrri, din Pristina, şi va putea fi urmărit live TEXT pe Orangesport.ro.

Clasament grupa I din preliminariile Euro 2024:

  • 1. Elveţia, 6 puncte, golaveraj +8â
  • 2. România, 6, +3
  • 3. Kosovo, 2, 0
  • 4. Andorra, 1, -2
  • 5. Israel, 1, -3
  • 6. Belarus, 0, -6

Afla mai multe despre: echipa nationalaermal krasniqicfr clujsuperligakosovo 

viewscnt
Articole similare