Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sunt tot felul de porcării". Gabriel Enache, iritat la finalul partidei Astra - Academica Clinceni: "Să nu mai plecăm urechea"

"Sunt tot felul de porcării". Gabriel Enache, iritat la finalul partidei Astra - Academica Clinceni: "Să nu mai plecăm urechea"

Superliga

Comentarii

Gabriel Enache nu e deranjat de statutul de rezervă la Astra, iar după finalul partidei cu Academica Clinceni a luat apărarea echipei sale.

Fotbalistul s-a arătat iritat de anumite subiecte abordate, după ce Astra s-a impus cu 3-1 în faţa Academicii Clinceni: "Nu am avut niciun fel de problemă (n.r. - că nu a jucat din primul minut cu Academica Clinceni), aşa a decis antrenorul. Respect decizia şi cel mai important lucru în această seară este că a câştigat echipa, că am făcut un joc bun şi am rămas acolo sus. 99% suntem în playoff. Suntem o echipă importantă în Liga I, cu jucători de calitate. Nu trebuie să mai ascultăm şi să plecăm urechea la tot ce se comentează despre noi. Trebuie să ne vedem de treaba noastră... Am văzut că se scrie de grătare, de tot felul de porcării....

Nu se spune adevărul, asta este deranjant. Dar noi demonstrăm pe teren. Cu CFR au zis că a fost un accident, a fost săptămâna aceea care a fost foarte încărcată mental şi lucrul acesta s-a văzut. Dar eu zic că am demonstrat foarte multe pe parcurs", a declarat Gabriel Enache. 

De asemenea, Enache a vorbit şi despre colegii săi: "Eu îmi doresc să rămânem aceiaşi, pentru că am format un grup frumos. Dar acum depinde ce decide şi conducerea, depinde ce vor jucătorii mai departe", a adăugat fotbalistul Astrei. 

 Astra - Academica Clinceni 3-1

Astra a revenit pe primul loc în Liga 1, cu 43 de puncte, în urma victoriei cu Academica Clinceni, scor 3-1. CFR Cluj este pe locul secund, cu 41 de puncte, dar cu un meci în minus.

Afla mai multe despre: gabriel enacheastraastra academica clinceni 

viewscnt
Articole similare