Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sunt transferuri de marcă!” Mihai Iosif anunţă noi achiziţii la Rapid. Ce a spus despre jucătorii veniţi deja în probe

”Sunt transferuri de marcă!” Mihai Iosif anunţă noi achiziţii la Rapid. Ce a spus despre jucătorii veniţi deja în probe

Rapid

Comentarii

Mihai Iosif consideră că atât Săpunaru, cât şi Junior Morais sunt achiziţii de marcă pentru Rapid Bucureşti.

Prezent la prezentarea noilor achiziţii, Cristian Săpunaru şi Junior Morais, antrenorul Mihai Iosif a oferit detalii de la negocieri, dar şi despre planurile de viitor ale grupării giuleştene

”Sunt bucuros că am reuşit câteva transferuri de marcă. Încercăm să cristalizăm o formulă de start.” a spus Iosif, care a anunţat şi alte achiziţii la Rapid: ”Probabil vor mai veni încă doi jucători în perioada următoare. Aşteptăm viitorul sezon cu încredere şi sperăm să cristalizăm echipa. Spiritul nostru e acelaşi, iar uniţi, împreună, sper să facem o figură cât mai frumoasă în sezonul viitor” a declarat antrenorul Rapidului.

În partidele amicale din ultima vreme, Rapid a testat mai mulţi jucători (n.r Andi Bogdan, Assil Jaziri şi Julien Lamy), dar Mihai Iosif a anunţat că sunt şanse mici ca aceştia să rămână la echipă: ”Jucătorii care au fost în probe au şanse minime să rămână.” a explicat Iosif.

Assil Jaziri are 21 de ani şi este atacant. A crescut la Nice, formaţie pentru care a şi bifat trei meciuri în 2019. Este internaţional tunisian din acel an, el făcându-şi debutul în prima reprezentativă într-un amical contra Irakului. Julien Lamy este un fotbalist francez, născut la Paris, care a jucat în ultimii doi ani în eşaloanele inferioare din Anglia. Ultima dată, Lamy a evoluat pentru Grimsby Town.

Afla mai multe despre: mihai iosifrapidsăpunaru,  

viewscnt
Articole similare