Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sunt trist, am controlat meciul în totalitate". Reacţia lui Ovidiu Burcă în momentul în care a fost întrebat de o eventuală demisie: "Conducerea ştie foarte bine"

"Sunt trist, am controlat meciul în totalitate". Reacţia lui Ovidiu Burcă în momentul în care a fost întrebat de o eventuală demisie: "Conducerea ştie foarte bine"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a pierdut meciul cu Steaua, scor 1-2, şi a rămas cu doar şase puncte obţinute în şase etape disputate.

"Sunt trist, pentru că am făcut un meci foarte bun, l-am controlat în proporţie de 90%, dar tot n-am reuşit să câştigăm. Au fost două momente de neatenţie şi aşa s-a scris soarta acestui meci. Eu rămân cu impresia unui meci bun pe care l-am controlat în totalitate, dar suntem amărâţi, pentru că nu am luat puncte în acest meci.

Cred că e o problemă de omogenitate, sunt anumite momente în care jucătorii cu experienţă trebuie să ia jocul în mână, am picat puţin şi după golul al doilea, iar aici sunt momentele în care trebuie să intervină jucătorii cu experienţă. Avem jucători noi, nu există omogenitate, aceste lucruri nu pot fi create peste noapte.

Suporterii sunt dezamăgiţi, îi înţelegem, s-au săturat să vadă echipa de atâta timp în această situaţie. Eu trebuie să rămân cu picioarele pe pământ şi să văd care sunt probleme în momentul de faţă, probleme de ordin tactic, să le rezolvăm.

Din punct de vedere al jocului, am arătat foarte bine. Nu iau în calcul o plecare, ştiu ce am găsit aici când am venit, iar toată lumea care s-a uitat la acest meci cred că vede progresul. Nu avem şi puncte, dar progresul este vizibil, nu am putut să luăm jucătorii pe care i-am dorit, ne-au refuzat tot felul de jucători, de oameni din staff, a fost foarte greu, dar eu niciodată nu m-am plâns. Am jucat fotbal de calitate, dar nu am luat puncte, din păcate.

Conducerea ştie foarte bine care este planul meu, am zis atunci să vin să dau o mână de ajutor, nu-mi pare rău şi cred în continuare că pot redresa situaţia" , a declarat antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă.

Dinamo - Steaua 1-2

Steaua a învins-o, vineri seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1, pe Dinamo, într-un meci din etapa a şasea a Ligii 2.

Dinamo a condus cu 1-0, prin golul marcat de Ghezali ’41.

În minutul 44, Steaua a egalat prin Pacionel. Steliştii s-au impus datorită golului marcat de Chipirliu, în minutul 50.

Înainte de startul jocului au avut loc incidente între suporterii celor două echipe.

“Pe parcursul tuturor incidentelor petrecute între suporterii celor două echipe, jandarmii au efectuat înregistrări video şi fotografii operative, în scopul identificării persoanelor care au săvârşit fapte antisociale şi aplicării măsurilor legale care se impun faţă de acestea”, a anunţat Jandarmeria Capitalei.

Lovitura de start a fost dată de handbaliştii dinamovişti Saeid Heidarirad şi Ante Kuduz, proaspăt deveniţi cetăţeni români.

Afla mai multe despre: burca 

viewscnt
Articole similare