Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Suntem aproape de un moment istoric". Cum va reacţiona Emery dacă va fi eliminat de Bayern Munchen: "Nu contează, vreau să reuşesc"

"Suntem aproape de un moment istoric". Cum va reacţiona Emery dacă va fi eliminat de Bayern Munchen: "Nu contează, vreau să reuşesc"
Comentarii

Villarreal a produs marea surpriză, miercuri, şi a învins-o cu 1-0 pe Bayern Munchen, pe propriul teren, în manşa tur a sferturilor de finală din Liga Campionilor.

''Suntem aici pentru a juca şi pentru a încerca să ne calificăm în semifinale. Trebuie să fim mai exigenţi, să corectăm micile erori pe care le-am făcut. Poate fi un moment istoric, dar mai sunt 90 de minute.

Suntem mulţumiţi, dar în acelaşi timp şi prudenţi. Vreau să o bat pe Bayern Munchen. Vreau să o fac şi, dacă nu voi reuşi, voi fi nemulţumit, frustrat, indiferent dacă am făcut un joc bun'', a declarat Emery.

Olandezul Arnaut Danjuma (8) a marcat singurul gol al partidei, dar spaniolii au ratat câteva ocazii clare de gol, având inclusiv o bară.

Bayern nu mai fusese învinsă în deplasare în Liga Campionilor de 22 de partide consecutive, un record al competiţiei (17 victorii, 5 egaluri).

Manşa secundă va avea loc în data de 12 aprilie, la Munchen.

Afla mai multe despre: unai emery 

viewscnt
Articole similare