You are here:

”Suntem penibili”. Denis Ciobotariu a răbufnit la flash interviu după ce Sepsi pleacă doar cu un punct din Gruia

”Suntem penibili”. Denis Ciobotariu a răbufnit la flash interviu după ce Sepsi pleacă doar cu un punct din Gruia

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Formaţia CFR Cluj a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 3-3, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii, în care a revenit pe final de la 1-3.

Ciobotariu, reacţie dură după CFR - Sepsi

Oaspeţii au marcat prin Coman ’37, Ciobotariu ’55 şi Ştefan ’83. Pentru clujeni au înscris Kamara ’52 şi Postolachi ’86, ‘90+3.

Denis Ciobotariu a răbufnit după meci fiind dezamăgit de faptul că ardelenii au întors scorul pe finalul partidei.

”Nu vreau să spun multe că sunt foarte supărat, ne-am bătut singuri. Pur şi simplu. Goluri marcate din nimic, din absolut nimic. Pur şi simplu chiar nu ştiu ce sa va zic. Nu vreau să vorbesc prostii sau să dau în cineva.

Suntem penibili, nu se poate aşa ceva. Ai dat cu piciorul la tot ce ai făcut bun. Am ochiul vânat dar degeaba. Mi se pare ireal, atitudinea din ultimele 5 minute groaznice. Noi parcă aşteptam să ne egaleze. 

(n.r. Despre CFR) Da, aici la CFR am fost..  din contra.. mă rog am fost bine şi dintr-odată nu ştiu ce s-a întâmplat, am fost în tribună. Mă bucur că am marcat toţi 3. De fiecare dată când am jucat impotriva lor am dat gol sau pasă de gol”, a declarat Ciobotariu după meci.

Afla mai multe despre: sepşicfrdenis ciobotariu 

viewscnt
Articole similare