Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Supărare mare la Rapid. Adi Mutu, discurs dur despre arbitraj: ”E strigător la cer! Am fost dezavantajaţi clar în ultimele 4 meciuri”

Supărare mare la Rapid. Adi Mutu, discurs dur despre arbitraj: ”E strigător la cer! Am fost dezavantajaţi clar în ultimele 4 meciuri”

Rapid

Comentarii

Rapid se va duela cu echipa FC Hermannstadt, vineri, de la ora 21:00, în direct, pe Orange Sport 1.

Adi Mutu, supărat pe arbitraj! Discursul dur pe care l-a avut la conferinţa de presă: ”E strigător la cer! Am fost dezavantajaţi clar în ultimele 4 meciuri”

Rapid se va duela cu FC Hermannstadt vineri, de la ora 21:00, în direct, pe Orange Sport 1. 

Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul celor de la Rapid, a prefaţat partida cu FC Hermannstadt. Tehnicianul a avut doar cuvinte de laudă pentru Marius Măldărăşanu, antrenorul sibienilor. 

„Ne aşteaptă un meci dificil, contra revelaţiei campionatului, o echipă care mie îmi place foarte mult. În ciuda dificultăţilor financiare, băieţii de acolo au dat dovadă de caracter şi au făcut un campionat foarte bun. În plus, au un antrenor foarte bun, pe care-l cunosc foarte bine, am fost colegi la licenţa PRO (n.r. - Marius Măldărăşanu).

Ne aşteaptă un meci greu, de luptă, căutăm victoria şi sper s-o obţinem. Rapidul joacă tot timpul la victorie. Atunci când o echipă de calibrul nostru nu obţine măcar 3 puncte din două meciuri, criticii îşi fac datoria. Dar mergem pe drumul nostru. Trebuie să rămânem uniţi, avem o concepţie de joc solidă, şi sper să ieşim din perioada asta”, a afirmat „Briliantul”, în dialogul purtat cu reprezentanţii media. 

Rapid este pe locul 2 în clasamentul din Liga I, cu 25 de puncte. În timp ce, FC Hermannstadt ocupă locul 4, cu 22 puncte. 

Suntem dezavantajaţi clar, există repercusiuni, dar văd că nu se ia nicio măsură”

Mutu a avut un discurs dur despre arbitraj, considerând că echipa sa a fost clar dezavantajată în unele etape.

„S-au întâmplat nişte lucruri care mă deranjează, mă refer la deciziile de arbitraj luate împotriva noastră în ultimele patru meciuri.

Nu caut scuze, dar sunt nişte lucruri care s-au întâmplat. E strigător la cer. Mă refer la ce s-a întâmplat cu Chindia, apoi la accidentarea lui Papeau. La noi de ce nu a revăzut la VAR faza cu Papeau, cum s-a întâmplat la Deac? Îmi pare rău pentru Papeau, va sta departe de gazon aproape patru luni. E foarte greu. 

Mi se pare ostentativ să vezi jucătorul pe targă şi să nu mergi la VAR să revezi faza. Am fost dezavantajaţi în aceste patru meciuri. Sper să nu se mai întâmple lucrurile acestea. Sper că nimeni nu are ceva cu Rapidul, asta îmi doresc. Părerea lui Vassaras întăreşte ce spun eu aici. Suntem dezavantajaţi clar, există repercusiuni, dar văd că nu se ia nicio măsură”, a declarat Adrian Mutu, la conferinţa de presă de miercuri. 

Afla mai multe despre: adrian muturapid 

viewscnt
Articole similare