Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Supărarea lui Cristian Săpunaru după Rapid - U Craiova 1948 0-0: "Nu sunt slabe, dar sunt echipe accesibile. Să nu ne coste"

Supărarea lui Cristian Săpunaru după Rapid - U Craiova 1948 0-0: "Nu sunt slabe, dar sunt echipe accesibile. Să nu ne coste"

Rapid

Comentarii

Cristian Săpunaru a comentat meciul de la Mioveni, în urma căreia Rapid şi U Craiova 1948 au obţinut un punct, după remiza de pe teren, scor 0-0.

Săpunaru, după Rapid - U Craiova 1948: "Dacă reuşim să intrăm în play-off, e o mare realizare"

Rapid a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, luni, în compania echipei FC U Craiova 1948, în etapa a XIV-a a Ligii I. Oltenii puteau da lovitura pe final, când Moldovan a scos mingea de pe linia porţii. 

"A fost un meci frumos, păcat că stadionul a fost gol, sunt două echipe cu suporteri frumoşi, ar fi fost altfel. Normal că sunt supărat, că nu reuşim să câştigăm un meci, dar bine că nu am pierdut la acea fază, era să luăm gol. 

Să trecem peste, nu contează (n.r. - despre scandalul din repriza secundă). Pierdem puncte cu cine nu trebuie să pierdem puncte şi să nu ne coste la finalul campionatului. Nu sunt slabe, dar sunt echipe accesibile. Rămâne derby tot timpul, acum trecem şi printr-o perioadă mai grea. Bine, nu doar în România. Sunt suporteri vaccinaţi şi nevaccinaţi. 

Toate meciurile sunt grele, chiar dacă e Clinceni, nu au salarii. Dacă reuşim să intrăm în play-off, e o mare realizare pentru clubul Rapid", a declarat liderul echipei, la finalul partidei. 

După minutul 70, meciul a fost întrerupt de un scandal între rapidişti şi persoane aflate la tribuna I. 

O sticlă a fost aruncată din acea zonă a arenei, iar Cristian Săpunaru s-a dus direct în faţa persoanelor aflate la tribună, în timp ce Buşu a aruncat pe magine recipientul. Imediat, a început un conflict de la distanţă între părţi, în care mai multe înjurături au fost atuncate. 

 

Afla mai multe despre: cristian sapunarurapidu craiova 1948 

viewscnt
Articole similare