Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Super Emma! Răducanu s-a calificat în semifinale la US Open. Jucătoarea cu origini româneşti scrie istorie

Super Emma! Răducanu s-a calificat în semifinale la US Open. Jucătoarea cu origini româneşti scrie istorie

Tenis

Comentarii

Emma Răducanu s-a calificat în semifinalele turneului de la US Open!

Numărul 150 WTA a învins-o pe Belinda Bencic, în două seturi, scor 6-3, 6-4. Partida dintre Răduceanu şi Bencic a durat o oră şi 25 de minute.

Emma a avut nevoie de 38 de minute pentru a-şi adjudeca primul set, la trei. Al doilea set, câştigat la patru, a durat 47 de minute.

Răducanu a reuşit şase aşi în acest meci (faţă de unul singur Bencic) şi a profitat de un procentaj mult mai bun pe primul serviciu.

23 de lovituri câştigătoare a reuşit Emma Răducanu contra Belindei Bencic, care a comis 21 de erori neforţate, faţă de numai 12 ale sportivei din Marea Britanie.

La US Open, Emma Răducanu a venit din calificări. Sportiva britanică este la doar a doua prezenţă pe tabloul principal al unui grand slam, după ce la Wimbledon a atins faza optimilor de finală. Emma Răducanu se va duela în semifinalele US Open 2021 cu învingătoarea din partida Karolina Pliskova – Maria Sakkari. Britanica este a treia jucătoare din afara topului 100 care ajunge în semifinalele US Open, după Billie Jean King (1979) şi Kim Clijsters (2009).

Afla mai multe despre: emma răducanu 

viewscnt
Articole similare