Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Super lovitură dată de Mihai Rotaru, la reducere! "Perla" cu care l-a înlocuit pe Mihăilă la U Craiova

Super lovitură dată de Mihai Rotaru, la reducere! "Perla" cu care l-a înlocuit pe Mihăilă la U Craiova
Comentarii

Mihai Rotaru l-a vândut pe Valentin Mihălă (20 de ani) la Parma, în Serie A, pe o sumă foarte mare, dar U Craiova n-a rămas descoperită. Oltenii l-au înlocuit pe Mihăilă cu o "perlă" din Liga 1. Este vorba despre George Cîmpanu (20 de ani), pe care formaţia din Bănie l-a transferat de la FC Botoşani la reducere.

Super lovitura dată de Mihai Rotaru, la reducere! "Perla" cu care l-a înlocuit pe Mihăilă la U Craiova

U Craiova a încasa opt milioane de euro pentru transferul lui Valentin Mihăilă la Parma, iar oltenii s-au pus repede pe investit o parte din suma care le-a intrat în conturi. Plecarea lui Mihăilă în Serie A a lăsat un loc gol în echipa lui Cristiano Bergodi, pe care patronul Mihai Rotaru l-a umplut repede, cu un fotbalist din Liga 1. Oltenii l-au transferat pe George Cîmpanu (20 de ani) de la FC Botoşani, la reducere. Chiar Valeriu Iftime, omul care controlează FC Botoşani, a recunoscut că l-a dat pe Cîmpanu la un preţ mai mic.

Totul la presiunea fotbalistului, care şi-a dorit foarte mult să se transfere la U Craiova. Valeriu Iftime a dat detalii de la negocieri şi a spus că, totuşi, preţul obţinut în schimbul lui George Cîmpanu este unul bun. "Pe Câmpanu am luat un preţ bun. Mai ales că el a vrut foarte tare la Craiova, şi au început să-i spună la ureche toate noutăţile, ce înseamnă să schimbi clubul. Atât de mult a insistat, încât, la un moment dat, l-am cedat şi la un preţ mai mic", a spus Valeriu Iftime, la Look Sport.

Super lovitura dată de Mihai Rotaru, la reducere! Cât a plătit U Craiova pentru George Cîmpanu

Cu mulţi bani în conturi după plecarea lui Mihăilă, U Craiova nu s-a apucat să arunce cu mulţi bani pe un singur jucător. Mihai Rotaru a scos din buzunar 250.000 de euro pentru transferul lui George Cîmpanu de la FC Botoşani. O sumă destul de mică, având în vedere potenţialul pe care îl are fotbalistul crescut la FC Botoşani. Însă, patronul FC Botoşani a fost forţat să accepte o sumă mai mică deoarece fotbalistul a insistat foarte mult să fie lăsat să plece în Bănie.

George Cîmpanu a strâns 22 de meciuri la FC Botoşani, în toate competiţiile, de la momentul în care a fost promovat la echipa mare, şi a marcat de trei ori.

  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui George Cîmpanu în acest moment, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 2025 este anul până când Cîmpanu a semnat cu noua sa echipă, U Craiova
  • 2 - doi jucători a transferat Craiova de la FC Botoşani în această perioadă de mercato

Afla mai multe despre: mihai rotaru lovitura u craiovamihai rotaru transfer u craiovau craiova transfer george cimpanumihai rotaru transfer george cimpanu 

viewscnt
Articole similare