Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Super performanţe reuşite de juniorii României la Campionatele Europene de canotaj! ”Tricolorii” revin la Bucureşti cu cinci medalii de aur

Super performanţe reuşite de juniorii României la Campionatele Europene de canotaj! ”Tricolorii” revin la Bucureşti cu cinci medalii de aur

Alte sporturi

Comentarii

La Campionatul European de canotaj pentru juniori, echipajele României au cucerit cinci medalii de aur şi una de argint.

Super performanţe reuşite de juniorii României la Campionatele Europene de canotaj!

Sportivii români au câştigat cinci medalii de aur şi una de argintt la Campionatele Europene de canotaj pentru juniori, care s-au desfăşurat în acest weekend la Munchen. În proba de dublu rame feminin, s-au impus Mihaela-Cosmina Dram şi Georgelia Stoica.

Iliuţă-Leontin Nutescu şi Andrei-Petrişor Axintoi au dominat cursa în Finala A a probei de dublu rame masculin. Cursa de patru rame feminin a fost câştigată de Elena-Maria Robitu, Daria-Ioana Dinulescu, Ancuţa-Adelina Ungurean şi Maria Guzran. La patru vâsle feminin s-au impus Andreea-Fabiola Iorgovan, Elena-Diana Suta, Ana-Maria Matran şi Diana-Ionela Petian.

De asemenea, proba de 8+1 masculin a fost câştigată dee Marian Ştefan Dunca, Constantin Emanuele Sterea, Andrei-Vlad-Robert Vatamaniuc, Andrei Hemen, Eduard Angel Moldovan, Gavril Dumbrava, Alexandru-Gabriel Stetco, Cosmin Iulian Plesescu şi Cornel-Traian Ieremciuc.

Medalia de argint a venit în proba de 8+1 feminin, fiind obţinută de Mariana-Laura Dumitru, Ana-Maria Loghin, Elena-Andreea Cerbu, Petruta-Ionela Popa, Elena Silvia Mocanu, Valentina Amalia Azoitei, Alexndra-Georgiana Ruscuta, Victoria-Stefania Petreanu şi Florentina-Georgiana Neculaeasa.

Afla mai multe despre: canotajcampionatele europene de canotaj juniori 

viewscnt
Articole similare