Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Super transfer pentru o vedetă de la naţională. Salariu de 1,3 mil. € la o mare echipă din Europa. Ce rol au avut Hagi şi Popescu

Super transfer pentru o vedetă de la naţională. Salariu de 1,3 mil. € la o mare echipă din Europa. Ce rol au avut Hagi şi Popescu
galerie foto

Stranieri

Comentarii

Zilele următoare ar putea aduce un super transfer pentru unul dintre cei mai importanţi jucători din naţionala României, Nicolae Stanciu. Presa din Turcia susţine că şefii lui Galatasaray insistă tot mai mult pentru transferul mijlocaşului de 28 de ani.

Fatih Terim insistă să transfere un coordonator de joc şi primul pe listă este Nicolae Stanciu. Legendarul antrenor al lui Galatasaray le-a cerut lui Gică Hagi şi Gică Popescu informaţii despre vedeta echipei naţionale şi referinţele primite au fost foarte bune.

Drept urmare, Fatih Terim a pus tot mai multă presiune pe conducerea clubului să accelereze formalităţile pentru transferul lui Nicolae Stanciu, care ar urma să primească un salariu consistent.

Transferul carierei pentru Nicolae Stanciu. Galatasaray îi propune un salariu anual de 1,3 milioane de euro

Galatasaray este una dintre cele mai importante echipe din fotbalul european. Cea mai frumoasă perioadă din istoria clubului a fost la finalul anilor '90 - începutul anilor 2000, când Gică Hagi şi Gică Popescu au produs performanţe istorice. Cu cei doi în echipă, Galatasaray a câştigat în 2000 Cupe UEFA şi Supercupa Europei.

Acum, un alt român ar putea face carieră la Galatasaray. La începutul acestei veri, Fatih Terim a întocmit o listă cu jucători pe care vrea să-i transfere şi a înaintat-o conducerii. Pe listă a fost trecut şi Nicolae Stanciu, pe care îl vede cel mai potrivit pentru rolul de număr ”10”.

Fatih Terim a fost şi mai convins de alegerea sa după ce le-a cerut informaţii lui Gică Hagi şi Gică Popescu despre calităţile lui Nicolae Stanciu. Cele două legende ale fotbalului românesc au fost invitat zilele trecute în cantonamentul lui Galatasaray şi au oferit referinţe excelente despre mijlocaşul Slaviei Praga.

Acum, publicaţia turcă Fanatik scrie că Fatih Terim le-a transmis şefilor să accelereze formalităţile pentru transferul lui Nicolae Stanciu, una dintre vedetele naţionalei României. Suma de transfer ar fi în jurul a 4 milioane de euro, în vreme ce Stanciu ar urma să primească un salariu anual de 1,3 milioane de euro

”După ce au primit referinţe de la Hagi şi Popescu, care zilele trecute au fost în vizită, ”leii” au luat măsuri la insistenţele lui Fatih Terim. Stanciu fiind o prioritate, Cim Bob a sacrificat 4 milioane de euro”, scriu cei de la Fanatik.tr.

Pentru Nicolae Stanciu ar fi unul dintre cele mai importante transferuri ale carierei, mai ales că ar urma să primească un rol determinat la Galatasaray.

Afla mai multe despre: nicolae stanciu 

viewscnt
Articole similare