Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Super transferul pe care Gigi Becali vrea să-l facă în vară. Patronul FCSB a recunoscut tot: ”Aşa a spus băiatul”. Pe cine vrea să aducă

Super transferul pe care Gigi Becali vrea să-l facă în vară. Patronul FCSB a recunoscut tot: ”Aşa a spus băiatul”. Pe cine vrea să aducă

Superliga

Comentarii

Gigi Becali ar putea reuşi în vară un transfer important, după ce Cristi Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj. La FCSB ar putea reveni Florin Niţă, cel care nu mai prinde primul ”11” la Sparta Praga.

Patronul FCSB a fost luat prin surprindere de CFR Cluj. Campioana României a reuşit în urmă cu 10 zile să-l convingă pe Cristi Bălgrădean să semneze. Portarul în vârstă de 31 de ani era în ultimele şase luni de contract şi şi-a dat acordul pentru transfer. Însă Gigi Becali a aflat abia acum şi s-a înfuriat când a aflat despre acest transfer. Patronul FCSB l-a acuzat pe Cristi Bălgrădean că ar fi greşit intenţionat cu FC Botoşani, la scorul de 2-1 pentru FCSB, când a respins o minge în faţă şi moldovenii au egalat.

Acum, Gigi Becali este nevoit să caute o soluţie pentru postul de portar. Întrebat dacă va insista pentru transferul lui Florin Niţă, Gigi Becali a lăsat de înţeles că va încerca să-l aducă din vară. În acelaşi timp, a dezvăluit că şi CFR Cluj a negociat cu Florin Niţă, dar portarul lui Sparta Praga a refuzat:

”Persoana care mi-a spus, mi-a zis că ei (n.r. CFR Cluj) au negociat cu Niţa şi el a zis că in Romania se întoarce doar la FCSB. Aşa a spus băiatul. Acum, rămâne de văzut ce se va întâmpla din vară”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Se transferă Florin Niţă la FCSB? Portarul de 32 de ani a ajuns rezervă la Sparta Praga

Florin Niţă s-a simţit excelent la FCSB, alături de care a luat de două ori titlul. De altfel, în ianuarie 2018, n-a fost foarte convins că trebuie să plece la Sparta Praga, dar până la urmă a semnat cu echipa din Cehia. FCSB a primit atunci 1,35 milioane de euro, dar acum l-ar putea aduce gratis.

Florin Niţă mai are contract până în vara lui 2021 cu Sparta Praga, însă a avut în acest sezon doar opt apariţii şi postura de rezervă nu-i convine. Mai ales că a pierdut şi contactul cu echipa naţională. Niţă va încerca în vară să le forţeze cehilor mâna să-l lase liber de contract şi nu este exclus să se transfere la FCSB.

Afla mai multe despre: florin nitaflorin jita fcsbfcsbtransferuri fcsb,  

viewscnt
Articole similare