Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Supercupa Spaniei | Real Madrid - Atletico Madrid 5-3, după prelungiri, în semifinale! Joselu şi Brahim, decisivi

Supercupa Spaniei | Real Madrid - Atletico Madrid 5-3, după prelungiri, în semifinale! Joselu şi Brahim, decisivi

Fotbal

Comentarii

Real Madrid a învins-o pe rivala Atletico Madrid, scor 5-3 (3-3) după prelungiri, miercuri seară, la Riyadh (Arabia Saudită) în semifinalele Supecupei Spaniei.

Aşadar, Real Madrid s-a calificat în finala competiţiei, acolo unde o va întâlni pe câştigătoarea dintre Osasuna Pamplona şi Barcelona, partidă care se va disputa joi, de la ora 21:00.

Real Madrid s-a calificat în finala Supercupei Spaniei!

Începutul de meci le-a aparţinut celor de la Atletico Madrid. În minutul 6, Hermoso l-a învins pe Kepa cu o lovitură de cap şi a deschis scorul.

 

Real Madrid avea să egaleze în minutul 20, tot printr-un fundaş central. Rudiger l-a ”imitat” pe adversarul său, Hermoso, iar Oblak a fost învins.

 

Real Madrid avea să intre în avantaj în minutul 29, când francezul Ferland Mendy a reuşit să devieze subtil o centrare pe jos a lui Carvajal, ce l-a surprins pe Oblak.

 

Francezul Antoine Griezmann avea să dea tonul revenirii în minutul 37, iar scorul arăta din nou egalitate, 2-2.

 

Atletico a trecut în avantaj în minutul 78, după o gafă a lui Kepa, care a provocat autogolul lui Antonio Rudiger.

 

Cu toate acestea, Carvajal avea să înscrie în minutul 85, printr-un şut puternic de la 11 metri, iar meciul avea să se decidă în prelungiri.

 

În minutul 116, acelaşi Carvajal centra în careu, Joselu a reluat cu capul spre poartă, mingea l-a lovit pe Stefan Savic şi a căpătat o traiectorie ciudată, peste Kepa.

 

În 120+2, Atletico a pornit în atac şi cu Jan Oblak, însă avea să fie pedepsită pe contraatac de Brahim Diaz, care stabilea scorul final, scor 5-3.

 

Afla mai multe despre: real madridatletico madridsupercupa spaniei 

viewscnt
Articole similare