Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Superliga din China începe în această săptămână. Cum se va desfăşura şi ce adversar va avea Cosmin Olăroiu

Superliga din China începe în această săptămână. Cum se va desfăşura şi ce adversar va avea Cosmin Olăroiu
Comentarii

Campionatul de fotbal al Chinei, amânat din cauza pandemiei de coronavirus, va începe sâmbătă, cu cinci luni întârziere faţă de data stabilită iniţial, 22 februarie.

Echipele vor intra în acest weekend pentru mai mult de două luni în "bule" pentru desfăşurarea Superligii de fotbal (CSL), fără spectatori.

Cele 16 echipe au fost separate în două grupe şi în două complexuri hoteliere pentru prima fază a sezonului: una în nord-estul ţării, la Dalian, cealaltă la Suzhou, lângă Shanghai.

Restricţii stricte le sunt impuse fotbaliştilor şi membrilor echipelor pentru următoarele 70 de zile, cu obigaţia de a rămâne în hotelul lor atunci când nu joacă sau nu se antrenează.

Cluburile au fost avertizate ferm că "ar putea fi excluse dacă încalcă regulile", a declarat agenţiei de ştiri a China Nouă, responsabilul CSL care se ocupă cu implementarea măsurilor sanitare, Qi Jun.

Jiangsu Suning, echipa antreantă de Cosmin Olăroiu, face parte din Grupa A, de la Dalian, şi va debuta duminică, într-un meci cu Henan Jianye.

Sezonul începe, sâmbătă, cu meciul dintre campioana Guangzhou Evergrande şi câştigătoarea Cupei Chinei, Shanghai Shenhua, tot din Grupa A.

Afla mai multe despre: cosmin olaroiuchina 

viewscnt
Articole similare