Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suporteri de marcă la Munchen! Marcel Ciolacu şi Mircea Lucescu susţin România la meciul cu Ucraina: „M-am bucurat să cânt cu fanii!”

Suporteri de marcă la Munchen! Marcel Ciolacu şi Mircea Lucescu susţin România la meciul cu Ucraina: „M-am bucurat să cânt cu fanii!”

Echipa națională

Comentarii

Premierul Marcel Ciolacu scrie luni că a cântat pentru România alături de suporterii tricolori înaintea meciului de azi contra Ucrainei, de la Campionatul European de fotbal.

Marcel Ciolacu: „M-am bucurat să cânt pentru România alături de suporterii ăştia minunaţi!”

În Germania, la Munchen, a ajuns şi Mircea Lucescu, dornic să-i susţină pe tricolori în marele meci de debut cu Ucraina. De cealaltă parte, Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu fanii români şi a cântat împreună cu aceştia.

”M-am bucurat să cânt pentru România alături de suporterii tricolori înaintea meciului de azi contra Ucrainei, de la Campionatul European de fotbal. Sunt convins că energia zecilor de mii de fani ai naţionalei, veniţi la Munchen pentru meciul de azi, le va da fotbaliştilor noştri puterea să lupte pentru victoria aşteptată de o ţară întreagă”, a scris premierul pe Facebook.

”Avem suporteri minunaţi care vor face o galerie senzaţională echipei noastre şi sunt mândru să fiu alături de ei pe stadion, strigând într-un singur glas: Hai, România!”, mai spune preşedintele PSD.

Premierul Marcel Ciolacu participă luni la Campionatul European  de Fotbal 2024, la meciul România-Ucraina care are loc pe Allianz Arena, în München. 

Afla mai multe despre: marcel ciolacueuroromania 

viewscnt
Articole similare