Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Suporteri de nimic care au ajuns să susţină nişte clone!” Replică solidă dinspre CSA Steaua, după ce galeriile Dinamo şi FCSB s-au unit la derby

„Suporteri de nimic care au ajuns să susţină nişte clone!” Replică solidă dinspre CSA Steaua, după ce galeriile Dinamo şi FCSB s-au unit la derby

Steaua

Comentarii

Galeriile celor de la Dinamo şi FCSB au făcut front comun la derby-ul de pe „Arcul de Triumf” şi au înjurat CSA Steaua.

Replică solidă din partea galeriei CSA Steaua: „Suporteri de nimic care au ajuns să susţină nişte clone!”

Această situaţie nu a fost trecută cu vederea de galeria celor de la CSA Steaua, iar răspunsul a venit foarte repede. Ultraşii echipei din Ghencea i-au ironizat pe suporterii prezenţi aseară la derby şi au ţinut să salute din nou faptul că meciul nu s-a disputat pe Stadionul Steaua.

„E păcat că derby-ul clonelor a ajuns să murdărească un stadion fără nicio vină, cum e «Arcul de Triumf». Totuşi, e foarte bine că aceşti suporteri de nimic au ajuns să susţină nişte clone, ajungând chiar să înjure cluburile cu care tot zic că ţin. (...) Ar fi fost prea mult pentru stadionul nostru să găzduiască atâţia trădători.

Astăzi, suporterii clonelor FCSB şi DDB şi-au unit forţele ca să înjure împreuna Steaua. O dovadă că s-a făcut o alegere bună atunci când clubul nostru a trimis la gunoi solicitările oilor”, a fost unul dintre mesajele postate pe pagina „Steaua Liberă”, o voce importantă din mediul online a fanilor CSA Steaua.

Şi suporterii din AS47 i-au ironizat pe cei de la FCSB, mai ales pentru faptul că n-au putut umple stadionul „Arcul de Triumf”, în ciuda invitaţiilor distribuite gratuit în galerie: „Realitatea e că toate acele invitaţii nu au putut umple un stadion. Sau «galerie", aşa se scrie mai nou în loc de invitaţie. Oare se mai plătesc taxe pe acele invitaţii? Oare domnul Ciolacu este mândru când legitimează furtul de identitate?”.

Discurs-manifest al crainicului FCSB înainte de derby-ul cu Dinamo: „FCSB este...” 

„Puteau fi 30.000 sau 50.000 de suporteri în această seară. Sunt doar 7.000 de entuziaşti care vor face o atmosferă specială. Ei pun pasiune în orice loc se adună pentru a-şi susţine echipa sau cauza pentru care luptă şi în care cred. 

Suporterii ne arată că atunci când suntem uniţi în jurul unui scop comun putem crea o atmosferă unică. Cu fiecare strigăt şi fiecare ropot de aplauze suporterii demonstrează că jocul nu este doar despre rezultat. Este şi despre bucuria de a fi împreună. 

A fi suporter înseamnă a fi parte dintr-o familie mare, care împărtăşeşte aceeaşi dragoste şi pasiune. Când simţi energia şi pasiunea suporterilor, realizezi că sportul sau evenimentul în sine este doar un pretext pentru o conexiune mai profundă între oameni. 

Ei demonstrează că într-o lume adesea divizată fotbalul uneşte. Ceea ce trebuia sa facă o haină militară prin esenţa ei o fac suporterii si pasiunea lor. Suntem uniţi pentru că iubim aceste două culori. 

Suntem uniţi pentru că dragostea noastră pentru echipă nu poate fi cenzurată de niciun contract sau clauză. Suntem uniţi pentru că noi credem în Steaua noastră până la capăt. 

Strigăm şi semnăm în numele a milioane de suporteri roş-albaştri: FCSB este…”, a spus crainicul, aşteptând ca suporterii echipei să răspundă.

Fanii gazdelor prezenţi pe stadion au continuat imediat, concluzionând că, pentru ei, FCSB este Steaua, în ciuda tuturor disputelor juridice.

Afla mai multe despre: csa steauafcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare