You are here:

Suporterii fotbalului, puşi pe şotii după meciul pierdut de Real în faţa Barcelonei. Cum i-au redecorat casa lui Ronaldo

Suporterii fotbalului, puşi pe şotii după meciul pierdut de Real în faţa Barcelonei. Cum i-au redecorat casa lui Ronaldogalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Cristiano Ronaldo a lipsit ieri din jocul lui Real Madrid, iar echipa madrilenă a capitulat în faţa Barcelonei, scor 0-3.

Modul categoric în care formaţia din Madrid a fost învinsă, le-a dat apă la moară susţinătorilor lui Messi, care nu s-au ferit să-l ironizeze pe Ronaldo. 

O fotografie cu Ronaldo alături de soţie şi copii a devenit sursă de insipiraţie pentru imaginaţia bogată a suporterilor. Aceştia au înlocuit imaginile tablourilor ce se regăsesc pe peretele din spatele portughezului cu fotografii ale lui Messi.

”Cum arată casa lui Ronalo după meciul de astăzi”, era mesajul care însoţea fotografia postată pe Facebook.

Unul dintre momentele preferate ale suporterilor a fost acela când o minge expediată de Messi, din centrare, l-a lovit pe atacantul Madridului. Fanii nu au ratat ocazia să-l ironizeze pe Ronaldo pentru declaraţia făcută în momentul în care a primit al cincilea Balon de Aur: ”Sunt cel mai bun jucător din istorie”

”Sunt cel mai bun jucător din istorie” / ”Taci!”

 Galerie foto

Afla mai multe despre: primerareal madridbarcelonamessironaldo,  

viewscnt
Articole similare