You are here:

Suporterii lui Dinamo au depăşit limita la meciul cu Botoşani. Eduard Pap: ”După mine dădeau cu pahare, cu brichete, cu tot ce prindeau!”

Suporterii lui Dinamo au depăşit limita la meciul cu Botoşani. Eduard Pap: ”După mine dădeau cu pahare, cu brichete, cu tot ce prindeau!”

Dinamo București

Comentarii

Echipa Dinamo Bucureşti a încheiat la egalitate vineri seara, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia FC Botoşani, într-un meci contând pentru etapa a 11-a din Superliga.

Eduard Pap, despre atmosfera de pe Arcul de Triumf

În startul prelungirilor părţii secunde a meciului, arbitrul asistent Cosmin Bojan a fost aproape să fie lovit de un scaun aruncat din tribună!

De asemenea, a fost haos pe gazon imediat după fluierul de final al partidei de pe „Arcul de Triumf”. Eduard Pap a comentat remiza cu Dinamo, 2-2, reclamând că suporterii „câinilor roşii” l-au luat la ţintă cu diverse obiecte.

”Un meci greu, pe un stadion greu, un teren greu. Ne bucurăm că am reuşit să scoatem un egal, un punct bun pentru noi. Dacă eram mai atenţi, puteam să câştigăm, dar, până la urmă, cred că echitabil e un egal.

Nu am văzut faza, am ajuns primul la minge, am boxat, atacantul lor intră în mine, puţin ghinion, sare mingea la Selmani. Sunt faze de joc, unde într-o fracţie de secundă se schimbă tot. Nu ştiu dacă a fost fault sau nu, dar dacă arbitrul nu a dat înseamnă că nu a fost. Primim goluri, trebuie să remediem situaţia, trebuie să fim mai atenţi şi să nu mai luăm goluri în fiecare meci.

(n.r. un scaun a fost aproape să îl lovească pe tuşier) Nu am văzut faza! Într-adevăr, a fost o stare de nervozitate. După mine dădeau cu pahare, cu brichete, cu tot ce prindeau. Din păcate, aşa este pe stadion în România. Suporterii lui Dinamo sunt pătimaşi, pun suflet. Şi arbitrul cred că i-a dus în direcţia asta, a creat puţin o stare de nervozitate, dar ne bucurăm că nu a păţit nimeni nimic”, a spus Eduard Pap la finalul partidei.

Afla mai multe despre: suporteri dinamoeduard papbotoşani 

viewscnt
Articole similare