Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suporterii Stelei l-au făcut praf pe Raul Rusescu: „Nu te duce capul! Tu nu ai jucat niciodată la Steaua Bucureşti”

Suporterii Stelei l-au făcut praf pe Raul Rusescu: „Nu te duce capul! Tu nu ai jucat niciodată la Steaua Bucureşti”

Steaua

Comentarii

Suporterii Stelei l-au „împachetat” pe Raul Rusescu, după ce fostul fotbalist a ţinut să-l întrebe pe Adi Popa cum se numea echipă la care a evoluat el în meciurile cu Ajax şi Chelsea.

Suporterii Stelei l-au făcut praf pe Raul Rusescu: „Nu te duce capul! Tu nu ai jucat niciodată la Steaua Bucureşti”

„Vreau doar să-l întreb asta. La ce echipa juca Adi Popa atunci? Cum se numea echipa când a jucat el cu Ajax şi cu Chelsea?” a fost întrebarea care l-a pus pe Rusescu în vizorul fanilor Stelei.

Aceştia l-au făcut praf pe fostul atacant de la FCSB şi i-au spus că el nu a jucat niciodată pentru Steaua Bucureşti, ci pentru un „fake”.

„Există o părere în lumea asta cum că pe fotbalişti nu-i duce capul. E o părere greşită, evident, dar una pe care, din păcate, Raul Rusescu o întăreşte. 

El a ajuns, prieteni, să îl întrebe pe Adi Popa la ce echipă a jucat într-o anumită perioadă. A jucat la Fotbal Club Fcsb, Raul Rusescu! La fel ca tine. Apoi a jucat la Steaua Bucureşti, club la care TU NU AI JUCAT NICIODATĂ!

Această întrebare nu are niciun sens. Un om normal la cap are capacitatea să înţeleagă la ce companie a lucrat sau lucrează. Să te faci că nu pricepi, că nu înţelegi, că e un mister, asta este o prostie. E o dovadă de prostie.

Sau poate e cum a zis Adi Popa, propagandă agresivă al cărui scop este inducerea în eroare a unor suporteri”, au scris cei din „Steaua Liberă” pe Facebook.

Raul Rusescu, luat la ţintă de fanii Stelei

„La ce echipă juca Adi Popa atunci, cu Ajax şi Chelsea?” întrebarea lui Raul Rusescu şi Alexandru Bourceanu.

Destul de simplu, nu? Răspunsul este un FAKE, o echipă care a purtat ilegal numele de Steaua. Da, acelaşi răspuns este valabil şi pentru oamenii care au susţinut echipa din tribună.

Este un fals, dovedit în instanţă- societatea înfiinţată de Gigi Becali în februarie 2003 a folosit ilegal identitatea Stelei – numele, marca şi palmaresul - din 2003 până la deciziile Justiţiei din dosarele marca Steaua (ÎCCJ – 2014) şi numele Steaua (Curtea de Apel - 2016).

Nu trebuie să demonstreze cineva că echipa a existat sau nu, este destul de evident că a existat o echipă cu numele de Steaua în acea perioadă, dar numele a fost însuşit printr-un fals, un abuz ce a fost dovedit în cele din urmă, acesta fiind motivul pentru care echipa nu se mai numeşte Steaua”, au scris şi cei din „AS 47”, tot pe Facebook..

Afla mai multe despre: csa steauaraul rusescufcsbsuporteri 

viewscnt
Articole similare