Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Supremaţia lui Messi şi Ronaldo, încheiată de un fundaş? A calificat-o pe OM în finala Ligii Europa, iar L'Equipe îl propune la Balonul de Aur

Supremaţia lui Messi şi Ronaldo, încheiată de un fundaş? A calificat-o pe OM în finala Ligii Europa, iar L'Equipe îl propune la Balonul de Aurgalerie foto
Comentarii

Fundaşul Rolando a primit un compliment inedit după ce a calificat-o pe Olympique Marseille în finala Ligii Europa, graţie golul pe care l-a înscris, joi, în prelungirile partidei cu Red Bull Salzburg, din returul semifinalelor Ligii Europa.

A doua zi, Rolando a fost elogiat de presa din Hexagon, iar cei mai originali au fost jurnaliştii de la L'Equipe. Cotidianul francez a salutat reuşita fundaşului cu titlul uriaş "Rolando Ballon D'Or" pe prima pagină.

Golul lui Rolando a fost, însă, umbrit de o imensă greşeală de arbitraj, cornerul în urma căruia fundaşul portughez a reuşit să marcheze fiind acordat eronat. În prelungiri, arbitrul Seghei Karasev a dictat un corner pentru OM, după o fază la care reluările au arătat că ar fi trebuit acordată doar o repunere din colţul careului pentru gazde. A executat Payet, în minutul 116, iar Rolando a reluat plasat din voleu, în dreapta portarului Walke, aducând calificarea francezilor în finala Ligii Europa.

Olympique Marseille s-a calificat în finala Ligii Europa, deşi a pierdut, joi, meciul disputat în deplasare, cu scorul de 1-2 (0-2, 0-0), în faţa formaţiei FC Salzburg, după prelungiri, în manşa a doua a semifinalelor. În tur, la Marsilia, scorul a fost de 2-0 pentru OM.

Afla mai multe despre: rolandol'equipebalonul de aur 

viewscnt
Articole similare