Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Budescu şi Keşeru nu sunt singurii. Gigi Becali vrea să scape de încă un fotbalist important: "Am informaţii!"

Surpriză! Budescu şi Keşeru nu sunt singurii. Gigi Becali vrea să scape de încă un fotbalist important: "Am informaţii!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) vrea să scape de Constantin Budescu şi Claudiu Keşeru, doi dintre veteranii din lot cu salarii mari, dar a mai apărut un nume pe lista indezirabililor patronului de la FCSB. Paulo Vinicius (37 de ani), unul dintre cei mai buni fotbalişti ai FCSB în acest sezon, urmează să fie şi el dat afară.

Surpriză! Budescu şi Keşeru nu sunt singurii. Gigi Becali vrea să scape de încă fotbalist important

Constantin Budescu s-a înţeles deja cu noua echipă, Yeni Malatyaspor, antrenată de Marius Şumudică, şi va pleca de la FCSB, dar nu e singurul. Claudiu Keşeru şi, în mod surprinzător având în vedere performanţele, Paulo Vinicius sunt şi ei pe făraş. Cel mai probabil, din cauza vârstei şi a salariului a fost trecut pe lista indezirabililor şi Vinicius.

Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, a anunţat că are informaţii că Paulo Vinicius va pleca şi el de la FCSB în această iarnă.

„Nu mă mai miră nimic! Am spus deja că se va întâmpla asta cu Budescu. O să vadă în scurt timp reacţia peluzei! Noi eram deja în protest faţă de el, dar acum lucrurile se înrăutăţesc. Îmi este teamă, pentru că am informaţii în acest sens, că va urma să îi dea afară pe Claudiu Keşeru şi pe Paulo Vinicius.

De Keşeru a mai zis şi el că e nemulţumit, iar Vinicius nu a mai jucat în ultimele meciuri, l-a scos din lot special, noi ne-am dat seama! Echipa va fi la pământ! Adio, titlu! Şi-a bătut iar joc de tot! Pe el îl interesează doar banii!

O să vorbesc zilele acestea şi cu ceilalţi lideri din galerie şi vom stabili ce strategie vom urma. Cu siguranţă va exista şi un comunicat în acest sens. O să vadă Gigi Becali reacţia pe care o au fanii la meciul cu CFR Cluj!”, a declarat Mustaţă pentru ProSport.

Paulo Vinicius a marcat de două ori în 16 meciuri jucate în Liga 1 pentru FCSB, cu 1.440 de minute strânse pe teren.

Afla mai multe despre: budescukeserugigi becaliviniciusplecarifcsb 

viewscnt
Articole similare