You are here:

Surpriză! Cel mai vechi jucător din lotul Rapidului va evolua pentru o altă echipă din Superligă. Mutarea neaşteptată gândită de Dan Şucu

Surpriză! Cel mai vechi jucător din lotul Rapidului va evolua pentru o altă echipă din Superligă. Mutarea neaşteptată gândită de Dan Şucu

Superliga

Comentarii

Rapid continuă să fie activă pe piaţa transferurilor după startul ratat de campionat.

Recent, Neil Lennon a declarat de mai multe ori că are în plan să subţieze lotul Rapidului, având în vedere transferurile numeroase făcute de giuleşteni în această vară şi lotul numeros de care dispune nord-irlandezul în acest moment.

Lennon a susţinut că Rapid va împrumuta câţiva tineri jucători pentru a le da posibilitatea să bifeze minute, principalii vizaţi fiind Ştefan Pănoiu, Bogdan Ungureanu şi Robert Bădescu.

Rapid se desparte până la finalul sezonului de cel mai vechi jucător din lot

Din informaţiile obţinute de jurnalistul Ovidiu Ionescu, Rapid i-a găsit deja echipă lui Pănoiu, iar jucătorul şi-a dat deja acceptul. Este vorba despre FC Botoşani, formaţie la care Pănoiu va fi împrumutat până la sfârşitul sezonului.

În ultima parte a sezonului trecut, extrema în vârstă de 21 de ani, a fost împrumutată la Universitatea Cluj, fără să-şi treacă în cont vreun gol sau vreo pasă de gol în cele opt partide disputate.

Ştefan Pănoiu (21 de ani) şi-a făcut junioratul la Rapid şi a semnat primul său contract de profesionist în 2019, pe vremea când giuleştenii evoluau în ligile inferioare. 

  • În 120 de partide în tricoul vişiniu, Pănoiu a marcat opt goluri şi a livrat trei pase decisive.

Afla mai multe despre: superligarapidpănoiu 

viewscnt
Articole similare