Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Chelsea ar putea încerca în vară să-l aducă înapoi pe Eden Hazard

Surpriză! Chelsea ar putea încerca în vară să-l aducă înapoi pe Eden Hazard

Real Madrid

Comentarii

Fără să impresioneze la Real Madrid, Eden Hazard s-ar putea întoarce pe Stamford Bridge.

Situaţia lui Eden Hazard în Capitala Spaniei tinde să devină tot mai complicată. Accidentările şi randamentul scăzut l-au transformat pe starul belgian dintr-un transfer galatic, într-un jucător la care Real Madrid poate renunţa.

Cinci goluri şi nouă pase decisive are Hazard în 51 de meciuri la Real Madrid, cifre foarte scăzute în comparaţie cu ceea ce se aştepta de la el.

Real Madrid vrea să-şi facă din nou o echipă galatică din stagiunea viitoare şi aşteaptă în vară transferurile lui Mbappe şi Erling Haaland. Astfel, nu ar fi deloc exclus, crede presa spaniolă, ca Eden Hazard să plece de la Real Madrid.

O variantă posibilă pentru starul belgian este revenirea la Chelsea, deşi s-a vehiculat că şi Newcastle ar vrea să dea lovitura şi să-l transfere pe Hazard.

110 goluri şi 92 de pase decisive are Hazard în perioada Chelsea, un randament care l-a propulsat direct în inimile fanilor. Cei de la fichajes.net anunţă că belgianul s-ar putea întoarce la Chelsea din vara viitoare, o variantă pe care şi Hazard o consideră potrivită. 

Afla mai multe despre: eden hazard 

viewscnt
Articole similare