Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriza din turneul feminin, Jessica Pegula, provine dintr-o familie ce deţine o avere de 5 miliarde de dolari

Surpriza din turneul feminin, Jessica Pegula, provine dintr-o familie ce deţine o avere de 5 miliarde de dolari

Sporturi

Comentarii

Terrence Pegula ocupă locul 129 în topul Forbes al celor mai bogaţi oameni din lume cu o avere de peste 5.1 miliarde de dolari.

Americanca Jessica Pegula (26 de ani) a reuşit performanţa carierei prin calificarea în sferturi la Australian Open. Locul 61 WTA, Pegula provine dintr-o familie bogată cu o avere de peste 5 miliarde de dolari.

Victoria cu Elina Svitolina, locul 5 WTA, este prima din cariera americancei în faţa unei jucătoare de top 10. Este pentru prima oară pentru Jessica Pegula când ajunge atât de departe într-un turneu de Grand Slam. După această performanţă, sportiva va intra pentru prima oară în carieră în top 50 WTA.

Jessica Pegula este fiica lui Terrence şi Kim Pegula, doi dintre cei mai bogaţi oameni din lume. Părinţii acesteia deţin mai multe afaceri în Statele Unite şi sunt proprietarii echipelor Buffalo Bills (NFL) şi Buffalo Sabers (NHL). Terrence Pegula ocupă locul 129 în topul Forbes al celor mai bogaţi oameni din lume cu o avere de peste 5.1 miliarde de dolari. Acesta şi-a construit averea în industria petrolieră. În 2011 a cumpărat echipa de fotbal american Buffalo Bills pentru 189 de milioane de doalri iar în 2014 a cumpărat echipa de hochei Buffalo Sabers pentru 1.4 miliarde de dolari. Jessica Pegula mai are 4 fraţi.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: australian open 

viewscnt
Articole similare