You are here:

Surpriză! El ar putea fi înlocuitorul lui Ter Stegen, accidentat, la Barcelona

Surpriză! El ar putea fi înlocuitorul lui Ter Stegen, accidentat, la Barcelona

FC Barcelona

Comentarii

Fostul portar al echipei Paris Saint-Germain, Keylor Navas, este disponibil pentru a se alătura Barcelonei ca înlocuitor al portarului german Marc-André Ter Stegen, care a suferit o accidentare gravă la sfârşitul săptămânii trecute.

Potrivit Mundo Deportivo, clubul catalan ar putea apela la fostul jucător de la Real Madrid, Keylor Navas, care a părăsit PSG în această vară.

Costaricanul în vârstă de 37 de ani a rămas fără club de la încheierea contractului său cu clubul parizian, la 30 iunie, şi FC Barcelona este o posibilitate serioasă, potrivit presei catalane.

Istoricul său la Real Madrid nu ar fi un obstacol în calea sosirii sale, deoarece portarul ar dori să se alăture lui Lamine Yamal şi coechipierilor săi, explică Mundo Deportivo. Navas se antrenează zilnic în ţara sa natală în aşteptarea unei noi provocări.

De asemenea, agentul său, Jorge Mendes, a încheiat mai multe contracte cu Barcelona în ultimele luni, iar salariul jucătorului nu ar fi o problemă, acesta fiind pregătit să facă un efort pentru a ajunge la Barça.

Afla mai multe despre: keylor navastransferbarcelonareal madridinlocuitorter stegen 

viewscnt
Articole similare