Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Florinel Coman a dat nas în nas la „vraciul” Mariana cu doi rivali din Superligă: ”Interesat. Doar la FCSB se află” | EXCLUSIV

Surpriză! Florinel Coman a dat nas în nas la „vraciul” Mariana cu doi rivali din Superligă: ”Interesat. Doar la FCSB se află” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a luat o decizie importantă în privinţa a doi jucători din lot cu probleme medicale, Daniel Bîrligea şi Panagiotis Tachtsidis.

Daniel Bîrligea şi Panagiotis Tachtsidis, ”la coadă” la „vraciul” Mariana

Fotbaliştii din România, la fel ca alţi sportivi celebri, continuă să se lase pe mâna Marijanei Kovacevic. "Vraciul" fotbaliştilor", aşa cum a fost numită, a reuşit să atragă nume mari ale sportului mondial în cabinetul său din Belgrad.

Accidentaţi şi aflaţi în recuperare, Daniel Bîrligea şi Panagiotis Tachtsidis au fost şi ei trimişi de CFR Cluj la „vraciul” Marijana Kovacevic, în Serbia.

Florinel Coman ”i-a dat de gol” pe jucătorii de la CFR prin MM Stoica. Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB a dezvăluit că Florinel Coman s-a întâlnit cu cei doi jucători de la CFR Cluj la Belgrad.

”Ce este interesant e că acolo Coman s-a întâlnit cu 2 fotbalişti din campionatul nostru Daniel Bîrligea şi Panagiotis Tachtsidis. Poate erau în vacanţă doar în Belgrad (n.r. ironic), mai trimit mulţi din Liga I dar nu prea se află. Doar la noi se află pentru că FCSB e o carte deschisă. Zic asta ca nu cumva să se înţeleagă că noi recurgem la ceva la care alţii nu au acces. Recent a fost şi Krasniqi”, a dezvăluit MM Stoica la Orange Sport. 

Câţi bani îi va plăti Gigi Becali vraciului Marijana Kovacevic pentru tratamentul lui Coman

Florinel Coman a suferit o leziune fibrilară de gradul 3, motiv pentru care a ajuns pe mâinile vraciului Marijana Kovacevic.

Terapeuta din Serbia încasează, potrivit Prosport, 500 de euro pentru fiecare şedinţă de tratament. Motiv pentru care Gigi Becali va scoate din buzunar 3000 de euro având în vedere că Florinel Coman are nevoie de şase şedinţe pentru a se trata complet!

Modul ei de a reface în mod uluitor anumite afecţiuni musculare a avut darul de a şoca, realmente, lumea medicală sportivă.

„Când jucătorul soseşte, se efectuează o scanare iniţială şi se determină amploarea accidentării. Terapiile sunt atât de puternice încât o oră de terapie înlocuieşte o săptămână de tratament cu orice altă metodă din lume. Aşa că, dacă se spune că trebuie să se odihnească o lună, îi voi rezolva problema în patru ore”, a fost declaraţia pe care Marijana a făcut-o într-un interviu pentru Prva TV.

Afla mai multe despre: florinel comandaniel bîrligeamm stoicamariana 

viewscnt
Articole similare