Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Gigi Becali are o nouă "perlă" la FCSB. Fotbalistul de 16 ani care l-a cucerit pe finanţator: "Doar la Mirel Rădoi am mai văzut aşa ceva. E geniu"

Surpriză! Gigi Becali are o nouă "perlă" la FCSB. Fotbalistul de 16 ani care l-a cucerit pe finanţator: "Doar la Mirel Rădoi am mai văzut aşa ceva. E geniu"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, s-a arătat revoltat, în urmă cu câteva săptămâni, că e nevoit să joace cu fotbalişti de la echipa a doua în meciurile din Liga 1 şi Cupa României, dar omul de afaceri a avut parte de o surpriză.

Grigoraş Pantea, noul favorit al lui Gigi Becali

Un jucător în vârstă de doar 16 ani l-a impresionat pe Gigi Becali, care nu mai văzuse un astfel de fotbalist de pe vremea când Mirel Rădoi evolua la FCSB. Grigoraş Pantea a bifat primele meciuri la FCSB, iar după partida cu Dinamo Gigi Becali l-a lăudat. 

"Eu mă refer la Pantea, am şi eu experienţa asta în fotbal. Sunt unii jucători valoroşi, dar există şi jucători care sunt genii. Ăştia sunt jucători care pot juca la echipa mare la 16-17 ani, doar la Mirel Rădoi am mai văzut aşa ceva. Poate juca la 16-17 ani la echipa mare. Primul a fost Mirel, iar al doilea Pantea ăsta. Dumitru, Perianu vor ajunge, dar Pantea e special", a declarat Gigi Becali pentru Pro X.  

Grigoraş Pantea a devenit cel mai tânăr jucător al acestei ediţii din Liga 1, după ce a debutat la FCSB în meciul cu Gaz Metan Mediaş (2-2), în care fundaşul stânga a fost integralist, la doar 16 ani.

Fundaşul este crescut în academia celor de la FCSB şi este component şi al loturilor naţionale. Pantea a jucat pentru România U17, în cadrul unui turneu amical. 

VIDEO | Dinamo - FCSB 0-3 (Ad. Popa 32, Olaru 74, Dumitru 82)

În a doua semifinală din Cupa României, FCSB a învins-o pe Dinamo, scor 3-0 şi este la un pas de calificarea în finală, acolo unde cel mai probabil va juca împotriva lui Sepsi.

Gigi Becali, cadou "de ordinul milioanelor de euro" după ultima bucurie din viaţa sa. Ce veste a primit finanţatorul FCSB

Afla mai multe despre: grigoras panteafcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare