You are here:

Surpriză! Gigi Becali dă în judecată FRF. Patronul FCSB, pregătit să meargă în instanţă: ”Ei sunt vinovaţii! Voi cere diferenţa de bani”

Surpriză! Gigi Becali dă în judecată FRF. Patronul FCSB, pregătit să meargă în instanţă: ”Ei sunt vinovaţii! Voi cere diferenţa de bani”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali continuă să pună presiune pe FRF în speranţa că forul conducător al fotbalului din România va retrage regula U21.

Cu o săptămână înaintea partidei tur cu Maccabi Tel Aviv din turul doi al preliminariilor Champions League, Gigi Becali a anunţat că este dispus să dea în judecată Federaţia Română de Fotbal, în cazul în care FCSB nu va va ajunge în grupele competiţiei.

Patronul FCSB susţine că echipa sa are de suferit, atât pe plan intern, cât şi în competiţiile internaţionale, din cauza regulii U21, care, după spusele sale, creează dificultăţi în stabilirea unui ”11” de bază, având în vedere rotaţiile care apar din cauza jucătorului sub vârstă.

Becali nu se opreşte! Patronul are în plan să dea în judecată FRF din cauza regulii U21: ”Da, proces şi diferenţa de bani”

”Ei au spus că FCSB are jucător U21, că ar fi inechitate, dar eu dacă nu mă calific în Liga Campionilor îi dau în judecată şi cer diferenţa de bani, că s-au implicat ei şi nu m-au lăsat. Probabil mă dă pe mine în judecată Băluţă, nu-i convine că e rezervă şi atunci poate mă dă Băluţă în judecată şi pun garanaţia pe federaţie.

<<Eu sunt jucător valoros, dar nu te bag că FRF nu mă lasă>> Da-mi tu diferenţa de bani acum că te implici în jocul meu, în activitatea mea economică, mă obligi să joc cu U21 şi nu pot forma echipa şi să stabilesc primul 11. Când s-a introdus regula am văzut care e treaba, că e o chestiune economică din partea mea.

Mereu am spus că nu e în regulă şi acum caut să mă judec cu ei, dar eu sunt avantajat. Îl am pe Musi, care e numărul 1 în România la U21 şi îl mai am şi pe Tavi, doar că în Liga Campionilor trebuie să fomez echipa, iar din cauza lor nu mă lasă să fomez echipa.

Dacă nu mă calific, ei sunt vinovaţii, s-au implicat în activitatea mea economică. Da, proces şi cer diferenţa până la limita sumei de calificare în Champions League”, a spus Gigi Becali la Prima Sport.

Mihai Rotaru se aliază cu Gigi Becali în războiul cu FRF: ”Va cere 8 milioane”

Gigi Becali a dezvăluit că Mihai Rotaru, finanţatorul Universităţii Craiova, va iniţia acelaşi demers împotriva Federaţiei Române de Fotbal în cazul în care oltenii nu se vor califica în grupele UEFA Conference League.

”Şi eu, şi Rotaru. Dacă Rotaru nu se califică în Conference, cere 8 milioane, ca să se înveţe minte, mă. De ce nu bagă şi ei U21 la naţională ca să le crească valoarea? Eu sunt mulţumit şi dacă pune o gâscă la FRF, dar eu nu vreau o raţă care măcăne şi mănâncă de la mine.

Poţi fi tu cine eşti, dar lasă-mă în pace şi să-mi văd de treaba mea, să-mi fac activitatea”, a adăugat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligagigi becali 

viewscnt
Articole similare