Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | Gigi Becali vrea încă un jucător de la Astra, însă are concurenţă din Turcia

SURPRIZĂ | Gigi Becali vrea încă un jucător de la Astra, însă are concurenţă din Turcia

Superliga

Comentarii

Plamen Iliev nu vrea să-şi mai prelungească înţelegerea cu Astra şi caută să plece în următoarea fereastră de transferuri. Presa din Bulgaria susţine că are două oferte din Turcia, dar că ar fi curtat şi de FCSB.

Portarul în vârstă de 26 de ani mai are contract cu Astra până în vara viitoare, dar nu vrea să mai rămână la Giurgiu. Iliev a refuzat propunerea de prelungire şi Astra l-ar putea ceda în iarnă, în speranţa că poate recupera măcar o parte din investiţia pe care a făcut-o cu el.

Publicaţia topsport.bg susţine că Plamen Iliev are trei oferte pe masă, două din Turcia şi una de la FCSB. Cele două cluburi din Turcia sunt Ankaragucu şi Malatyaspor, echipe de mijlocul clasamentului, dar care îşi permit să plătească salarii peste nivelul Ligii 1.

O a treia propunere ar fi de la FCSB. Vicecampioana României a vrut să-l transfere la începutul anului, dar atunci Astra a cerut atunci o sumă considerată mare de Gigi Becali, astfel că afacerea a picat. Acum, FCSB este în căutarea unui portar care să-l concureze pe Bălgrădean, în condiţiile în care tânărul Andrei Vlad ar putea pleca în iarnă, după eroare făcută în returul cu Rapid Viena.

Afla mai multe despre: plamen ilievastraliga 1fcsb 

viewscnt
Articole similare