Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză imensă la CFR Cluj, după plecarea lui Dan Petrescu. Campioana României are antrenor: "Acesta e feeling-ul meu. Atenţie!"

Surpriză imensă la CFR Cluj, după plecarea lui Dan Petrescu. Campioana României are antrenor: "Acesta e feeling-ul meu. Atenţie!"

CFR Cluj

Comentarii

Basarab Panduru crede că Adrian Mutu, selecţionerul naţionalei de tineret, are cele mai mari şanse să-l înlocuiască pe Dan Petrescu la CFR Cluj.

Basarab Panduru crede că la CFR Cluj este nevoie de un antrenor capabil să producă rezultate şi bani în acelaşi timp, aşa cum a făcut şi Dan Petrescu. El a realizat, pe scurt, în cadrul emsiunii Sport Report, profilul antrenorului pe care îl caută CFR Cluj: ”Unul care să câştige campionatul, pentru că dacă nu vor câştiga campionatul, ei (n.r oficialii CFR-ului) sunt de vină. Dan Petrescu ţi-a băgat în buzunare 40 de milioane. Tu trebuie să aduci un antrenor care îţi poate aduce o sumă de bani la fel de importantă” a spus Panduru.

În opinia expertului Telekom Sport, Adrian Mutu, actualul selecţioner de la U21, are cele mai mare şanse să preia echipa campioană: ”Ce cred eu personal, este că Mutu va fi antrenor la CFR. Acesta este feeling-ul meu. Dar, atenţie! Este antrenorul de la U21, a zis că nu mai pleacă decât la Fiorentina, deci am nişte semne de întrebare. Din ce am citit, din ce am auzit, acesta este feeling-ul meu” a explicat Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Surpriză imensă la CFR Cluj, după plecarea lui Dan Petrescu

Panduru a mai analizat şi varianta Marius Şumudică, una vehiculată în ultimele ore şi care poate prinde contur în Gruia: ”Şumudică este antrenorul cu cea mai mare experienţă, cu rezultate foarte bune chiar şi în străinătate. În momentul ăsta, el face rezultate şi este omul cu cea mai mare experienţă dintre numele vehiculate” a mai declarat Basarab Panduru.

Burleanu neagă varianta Adrian Mutu la CFR Cluj

Adrian Mutu este unul dintre numele vehiculate pentru înlocuirea lui Dan Petrescu la cârma campioanei României, CFR Cluj.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a explicat într-o conferinţă de presă că selecţionerul naţionalei U21 a României va rămâne la cârma reprezentativei de tineret, în ciuda interesului manifestat de CFR Cluj pentru serviciile sale:

”Directorul tehnic al FRF a discutat cu Adrian Mutu astăzi, iar el a infirmat că a fost contactat pentru o astfel de propunere. Contractul său a fost prelungit după obţinerea calificării, deci el este selecţionerul naţionalei U21 a României” , a mărturisit Răzvan Burleanu, într-o conferinţă de presă.

El a mai adăugat apoi, explicând în ce condiţii se poate despărţi Mutu de Federaţia Română de Fotbal: ”Fiecare antrenor are o clauză de reziliere. Nu te poţi despărţi de una dintre echipele naţionale fără o astfel de clauză, indiferent de numele tău” , a mai spus Răzvan Burleanu.

Afla mai multe despre: basarab panduruadrian mutucfr cluj 

viewscnt
Articole similare