Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză imensă la FCSB! Becali pregăteşte marea lovitură: "Vor să cumpere şi nu mai contează cât costă". Un club uriaş îl vrea urgent pe Man

Surpriză imensă la FCSB! Becali pregăteşte marea lovitură: "Vor să cumpere şi nu mai contează cât costă". Un club uriaş îl vrea urgent pe Man

FCSB

Comentarii

FCSB se pregăteşte intens pentru reluarea campionatului, iar Gigi Becali îşi face planurile şi pentru perioada de transferuri.

FCSB este echipa care vinde cel mai bine în fotbalul românesc. Echipa patronată de Gigi Becali şi-a obişnuit fanii cu sumele uriaşe de bani în schimbul cărora îşi cedează jucătorii, iar acum patronul roş-albaştrilor se pregăteşte pentru o nouă vară incendiară pe piaţa transferurilor.

Iar principalele ţinte ale cluburilor importante din Europa sunt Florinel Coman şi Dennis Man. Cei doi mijlocaşi au oferte de la echipe de tradiţie din campionate puternice, precum Premier League, Serie A sau MLS, iar Gigi Becali nu vrea să audă de o eventuală reducere de preţ şi speră să obţină cel puţin 10 milioane de euro în schimbul celor doi jucători, în ciuda pandemiei de coronavirus care a oprit sportul mondial în ultimele două luni.

Becali pregăteşte marea lovitură. FCSB, aproape de a-l vinde pe Dennis Man

"Părerea mea e că acum, cu fair-play-ul financiar ridicat, se vor dubla preţurile la jucători. Nu mai e doar PSG, au intrat pe nu ştiu unde alţi saudiţi, nu mai ştiu la ce echipă, din Anglia cred. Şi va fi concurenţă întrei ei.

Nu o să mai fie Mbappe 200 de milioane, o să fie 400. Vor să cumpere şi nu mai contează cât costă. Eu am alte intenţii. La mine nu sare sonda, vreau ca de acolo să vină petrolul" , a declarat Gigi Becali la Telekom Sport.

Feyenoord a fost prima care şi-a trimis oficialii la Bucureşti pentru a negocia cu Gigi Becali transferul lui Dennis Man, însă olandezii vor să ofere 7 milioane de euro, sumă mult prea mică pentru pretenţiile patronului de la FCSB. Ulterior, în cursa pentru semnătura mijlocaşului au intrat şi alte cluburi importante din Europa, precum Sheffield United sau Fenerbahce, însă cele mai mari şanse de a-l transfera pe Dennis Man le are Fiorentina.

Gruparea viola este recunoscută pentru tinerii pe care îi promovează, iar presa din Italia notează că oficialii Fiorentinei sunt dispuşi să plătească 10 milioane de euro pentru transferul jucătorului de la FCSB, care este văzut drept înlocuitorul perfect pentru Ilicic, la Atalanta. Însă jurnaliştii italieni scriuă că Fiorentina ar putea fi echipa perfectă pentru primul transfer în străinătate din cariera lui Dennis Man, Atalanta fiind deja o echipă care se luptă la locurile fruntaşe din Serie A şi, totodată, fiind prezentă şi în sferturile Ligii Campionilor în actualul sezon.

  • 5 milioane de euro este cota lui Dennis Man pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 7 goluri şi 4 pase decisive a reuşit Dennis Man în cele 24 de meciuri jucate pentru FCSB în actualul sezon

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare