Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză imensă pe piaţa transferurilor. Chipciu i-a dat "ţeapă" lui Becali şi s-a înţeles cu o nouă echipă. A refuzat deja FCSB şi Craiova

Surpriză imensă pe piaţa transferurilor. Chipciu i-a dat "ţeapă" lui Becali şi s-a înţeles cu o nouă echipă. A refuzat deja FCSB şi Craiova

FCSB

Comentarii

Gigi Becali speră să dea lovitură după lovitură pe piaţa transferurilor, în acestî iarnă, astfel încât FCSB să câştige din nou titlul în Liga I, după o pauză de cinci ani.

Becali a demarat deja negocierile pentru transferurile pe care vrea să le bifeze în această iarnă, iar printre jucătorii doriţi de FCSB se regăseşte şi Alexandru Chipciu. Fotbalistul de 30 de ani era aşteptat la negocieri, atât de vicecampioana României, cât şi de Universitatea Craiova.

Însă, până la urmă, Chipciu se pare că nu vrea să revină, cel puţin în acest sezon, în Liga I. Conform presei din Belgia, oficialii lui Anderlecht au început negocierile cu şefii lui Gaziantep Gazişehir pentru transferul românului, care este interesat de o aventură în campionatul Turciei.

Marius Şumudică îl doreşte cu orice preţ pe Alexandru Chipciu, iar în lotul lui Gaziantep se află şi Alin Toşca, fost coleg la FCSB şi la echipa naţională a României cu actualul jucător al lui Anderlecht.

Becali l-a vrut la FCSB, Piţurcă l-a aşteptat la U Craiova

Becali îl dorea insistent pe Alexandru Chipciu la FCSB în special pentru a-l folosi pe postul de fundaş dreapta. Claudiu Belu a fost tras pe linie moartă de patronul roş-albaştrilor, în timp ce internaţionalul de tineret, Cristi Manea (22 de ani) a fost pus la zid în nenumărate rânduri de Gigi Becali.

În acest context, Alexandru Chipciu era o variantă din ce în ce mai serioasă. Putea juca atât ca fundaş dreapta, cât şi ca aripă dreapta. Sosirea sa îl putea ajuta pe Vintilă să-i odihnească pe rând pe Creţu şi pe Dennis Man, fotbalişti importanţi în angrenajul gândit de antrenorul FCSB-ului. Chipciu ar fi fost în plus un nume cu greutate in vestiar. Are 7 trofee la FCSB şi alte 2 la Anderlecht, fiind campion al României şi al Belgiei.

  • 46 de selecţii are în naţionala României Alex Chipciu şi 168 de meciuri în tricoul FCSB-ului
  • 800 de mii de euro este cota lui Alexandru Chipciu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecalichipciu 

viewscnt
Articole similare