Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză în lotul ales de Zinedine Zidane pentru El Clasico. La ce fotbalist a renunţat. Real - Barca este în direct la Telekom Sport

Surpriză în lotul ales de Zinedine Zidane pentru El Clasico. La ce fotbalist a renunţat. Real - Barca este în direct la Telekom Sport

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid - Barcelona se vede duminică de la ora 22:00 la Telekom Sport, în comentariul lui Emil Grădinescu.

În mod surprinzător, antrenorul Zinedine Zidane a decis să renunţe înainte de acest meci la Luka Jovic, transferul de 65 de milioane de euro din vară. În schimb, din atacul madrilenilor pentru marele meci face parte Mariano Diaz, vârf care a fost ignorat aproape complet până acum de tehnicianul francez.

Real Madrid - Barcelona LIVE STREAM ONLINE

Iata lotul convocat de Zinedine Zidane pentru Real Madrid - FC Barcelona de duminică:

Portari: Courtois, Areola, Toni Fuidias.

Fundaşi: Carvajal, Militao, Ramos, Varane, Marcelo, Mendy.


Mijlocaşi: Kroos, Modric, Casemiro, Valverde, Isco.
Atacanţi: Benzema, Bale, Lucas Vázquez, Mariano, Vinicius.

Tot în afara lotului au rămas Nacho, Brahim şi James Rodriguez.

Jordi Alba revine la Barcelona pentru El Clasico

Din lotul catalanilor pentru El Clasico de duminică face parte şi fundaşul stânga Jordi Alba, care s-a recuperat după accidentarea la adductori.

Deşi se credea că va rata derby-ul cu Real Madrid, după accidentarea suferită în partida cu Getafe, câştigată de catalani cu 2-1 pe Camp Nou, la mijlocul lunii februarie, Jordi Alba s-a recuperat în timp util pentru derby-ul de pe Santiago Bernabeu.

Lotul echipei FC Barcelona pentru El Clasico: Ter Stegen, Semedo, Pique, Rakitic, Busquets, Arthur, Messi, Neto, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, Braithwaite, De Jong, Vidal, Umtiti, Junior Firpo, Collado, Ansu Fati.

Afla mai multe despre: real madridfc barcelonael clasico 

viewscnt
Articole similare