Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză în naţionala României la EURO? Scenariul lansat în direct: "Să-l ajute sau să-şi vadă interesul? Mutu, între ciocan şi nicovală" | EXCLUSIV

Surpriză în naţionala României la EURO? Scenariul lansat în direct: "Să-l ajute sau să-şi vadă interesul? Mutu, între ciocan şi nicovală" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

În direct la Orange Sport, Emil Grădinescu a lansat o temă interesantă de discuţie în privinţa lui Mario Camora (37 de ani).

Problema fundaşului stânga de la echipa naţională a României ar putea fi rezolvată, la EURO 2024, de Mario Camora, fotbalistul naturalizat de Federaţia Română de Fotbal. Emil Grădinescu a spus că "Mutu e între ciocan şi nicovală" în privinţa lui Camora, din perspectiva Campionatului European.

Mario Camora, surpriza lui Edi Iordănescu la EURO 2024? Cum ar putea ajunge la turneul final: "Mutu, între ciocan şi nicovală"

La începutul lui 2024, Aly Abeid a fost transferat de CFR Cluj ca înlocuitor pe termen lung pentru Mario Camora, veteranul echipei, aflat în Gruia din 2011. Portughezul Camora are, astfel, concurent, iar şansele sale de participare la EURO nu sunt atât de mari, dacă nu va juca în mod constant la CFR.

Totuşi, Grădinescu a spus că, având în vedere contextul postului de fundaş stânga la echipa naţională şi în perspectiva EURO 2024, Adrian Mutu ar putea să încerce să-l ajute pe Mario Camora să prindă lotul lui Edi Iordănescu pentru turneul final din Germania.

"Trebuie să joace. Mutu e între ciocan şi nicovală, să-l ajute pe Camora... Să încerci să-l ajuţi pe Camora, care şi el te va ajuta pe tine. Sau, pur şi simplu, să-ţi vezi de interesul echipei şi să cauţi soluţii în care că nu merge Camora. N-aş vrea să facă o diferenţiere între ei (n.r. - Camora vs. Aly Abeid), dar este o contradicţie acolo. Poţi să-l forţezi pe Camora sperând că-l ajuţi să prindă EURO sau, dacă Abeid e mai bun, să profiţi de lucruri ăsta şi să faci meciuri bune cu el", a declarat Emil Grădinescu, la Orange Sport.

Mario Camora a strâns 26 de meciuri (1985 de minute) în toate competiţiile sezonului la CFR Cluj, timp în care a marcat de trei ori şi a livrat o pasă de gol.

  • 400.000 de euro este cota de piaţă a lui Mario Camora, în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mario camoracfr clujedi iordanescusuperligaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare