You are here:

Surpriză! Ionuţ Negoiţă va investi la Dinamo. Ce sumă vor încasa ”câinii roşii” din partea fostului şef din Ştefan cel Mare

Surpriză! Ionuţ Negoiţă va investi la Dinamo. Ce sumă vor încasa ”câinii roşii” din partea fostului şef din Ştefan cel Mare

Superliga

Comentarii

Ionuţ Negoiţă va investi din nou la Dinamo, la patru ani distanţă de la momentul în care i-a cedat pachetul majoritar de acţiuni al clubului din Ştefan cel Mare lui Pablo Cortacero.

Deşi a susţinut cu tărie că nu se va mai implica la Dinamo, Ionuţ Negoiţă s-a răzgândit şi va face parte dintre sponsorii ”câinilor roşii” din acest sezon.

Conform GSP, Hils Development, companie deţinută de Ionuţ Negoiţă şi unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori imobiliari din Bucureşti, va apărea pe tricourile lui Dinamo.

Sursa citată susţine că Negoiţă va plăti 300.000 de euro pentru ca numele companiei sale să apară pe spatele tricourilor pe care Dinamo le va purta în acest sezon.

”Discuţiile sunt în fază avansată, există probabilitatea foarte mare de a se parafa acordul zilele acestea. Este o reapropiere a lui Ionuţ Negoiţă de Dinamo. Cei de la club au încercat şi în iarnă-primăvară să-l aducă drept sponsor. Apoi au fost discuţii extinse, să fie şi ceva mai mult de sponsor.

În cele din urmă, Ionuţ Negoiţă va reveni ca sponsor, atât, la Dinamo. Numele uneia dintre companii, HILS, va apărea pe tricouri, mai jos de numărul fotbalistului.

Sunt fel şi fel de pachete de sponsorizare, probabil, va fi accesat unul de peste 300.000 de euro. Cu bonusuri de performanţă, în funcţie de anumiţi parametri, pot fi mai mulţi bani”, au transmis apropiaţii lui Ionuţ Negoiţă pentru GSP.ro.

Afla mai multe despre: superligadinamoionut negoiţă 

viewscnt
Articole similare