Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Jucătorul naţionalei i-a lăsat cu ochii în soare pe Rotaru şi Şucu şi va juca într-un campionat de TOP: ”Cum să renunţe la atâţia bani?”

Surpriză! Jucătorul naţionalei i-a lăsat cu ochii în soare pe Rotaru şi Şucu şi va juca într-un campionat de TOP: ”Cum să renunţe la atâţia bani?”

Superliga

Comentarii

Dan Şucu şi Mihai Rotaru îşi pot lua adio de la unul dintre jucătorii importanţi ai echipei naţionale.

Alexandru Cicâldău s-a despărţit de Konyaspor, la capătul perioadei sale de împrumut de la Galatasaray. În ultimele zile, mai multe publicaţii au vorbit despre posibilitatea ca Alex Cicâldău să se întoarcă în Superliga, Rapid şi Universitatea Craiova fiind posibiliele destinaţii.

BREAKING | Jucătorul naţionalei merge la EURO şi va juca într-un campionat puternic din Europa pe un salariu impresionant

Cu toate acestea, Alexandru Cicâldău va continua, cel mai probabil, în Turcia, anunţul fiind făcut chiar de impresarul său, Victor Becali.

Agentul a dat de înţeles că niciun club din România nu şi-ar putea permite salariul pe care acesta îl încasează în ţara semilunei, care se aproapie, după spusele sale, de 1.000.000 de euro pe sezon.

”Deocamdată nu sunt mişcări importante pe piaţa transferurilor. Cluburile sunt în vacanţă, nu se gândesc la transferuri. Cluburile din România când vor putea să-i dea lui Cicâldău salariu de 700.000, 800.000 sau un milion de euro şi să se mai înţeleagă şi cu clubul… atunci ar fi altceva.

Cum să renunţi la atâţia bani ca să revii în România? El mai are contract. Şi dacă n-ar avea contract, tot ar găsi o echipă care să-i dea mai mulţi bani decât în România. Şi eu aş vrea să-l aduc pe Mourinho în România. Are salariu mai mare de 10 milioane de euro.”, a spus Victor Becali, pentru SportTotalFM.

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău vor fi din nou împrumutaţi de Galatasaray

Cu titlul de campioană în buzunar şi cu preliminariile Ligii Campionilor la orizont, Galatasaray şi-a făcut deja planurile în ceea ce priveşte lotul. Okan Buruk a anunţat că Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău nu fac parte din planurile sale.

Galatasaray le va căuta din nou echipe unde să fie împrumutaţi pentru a putea juca mai mult decât ar face-o la Istanbul.  ”Yusuf Demir se va întoarce. Ross, Moruţan, Cicâldău... În primul rând, gândul nostru pentru ei este că vor fi împrumutaţi din nou”, a spus Buruk, citat de Forza Cimbom.

Olimpiu Moruţan a evoluat în 36 de partide pentru Galatasaray, timp în care a reuşit să marcheze 3 goluri şi să ofere 5 pase decisive. De cealaltă parte, Alexandru Cicâldău a jucat în 41 de meciuri pentru gruparea ”Cim Bom Bom”, a marcat 5 goluri şi a pasat decisiv în 4 rânduri.

 

Afla mai multe despre: cicâldăurapiduniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare