Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză la o echipă din Superliga! Formaţia de play-off a făcut un sezon excelent, însă antrenorul ar putea pleca. Doi jucători vor juca ultimul meci

Surpriză la o echipă din Superliga! Formaţia de play-off a făcut un sezon excelent, însă antrenorul ar putea pleca. Doi jucători vor juca ultimul meci

Superliga

Comentarii

Sepsi va termina pe locul cinci în play-off, indiferent de rezultatul pe care covăsnenii îl vor înregistra în ultima etapă, pe terenul Universităţii Craiova.

După un parcurs admirabil în cupele europene, Sepsi a întâmpinat o perioadă dificilă în Superliga şi a fost eliminată din Cupa României, competiţie pe care a câştigat-o în precedentele două ediţii.

Liviu Ciobotariu a plecat de la Sepsi la sfârşitul lui noiembrie 2023, după o serie dezastruoasă de rezultate în campionat, în locul său fiind numit germanul Bernd Storck.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Se destramă echipa de play-off? Doi jucători de bază pleacă, iar antrenorul nu şi-a prelungit contractul

Actualul antrenor al lui Sepsi a înregistrat rezultatele excelente pe banca grupării covăsnene şi a reuşit să califice echipa în play-off pentru al treilea sezon consecutiv, iar Laszlo Dioszegi a anunţat în repetate rânduri că neamţul va continua la Sepsi şi din sezonul următor.

Cu toate acestea, Bernd Storck a anunţat a flash-interviul de dinaintea partidei cu Universitatea Craiova că nu ştie dacă va continua la Sepsi şi a dezvăluit că nu a semnat prelungirea contractului,

Mai mult decât atât, sursele Orange Sport susţin că Adnan Aganovic şi Roland Varga nu îşi vor prelungi contractele cu echipa lui Dioszegi, astfel că meciul din Bănie va fi ultimul pentru cei doi în tricoul alb-roşu.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Croatul Adnan Aganovic joacă la Sepsi din 2020, fiind unul dintre cei mai vechi componenţi ai formaţiei covăsnene.  Roland Varga este la al treilea sezon pentru Sepsi.

 

Afla mai multe despre: sepsisuperligabernd storck 

viewscnt
Articole similare