Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză la următoarea acţiune a naţionalei? Un atacant apărut de nicăieri, propus în lot: "Se lipeşte la gol"

Surpriză la următoarea acţiune a naţionalei? Un atacant apărut de nicăieri, propus în lot: "Se lipeşte la gol"

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Pleşca, fostul portar al echipei Gaz Metan Mediaş, a remarcat un atacant din Superligă, care ar putea fi chemat de Edi Iordănescu pe un post deficitar la naţională.

Un atacant de la CFR Cluj, văzut la naţională: "Se lipeşte la gol"

CFR Cluj a remizat, joi seară, scor 1-1, cu echipa Universitatea Cluj, într-un meci din prima etapă a grupei C a Cupei României. În meci s-a remarcat Daniel Bîrligea, care a marcat superb pentru campioana României şi a ajuns la două reuşite în 14 meciuri jucate sub comanda lui Dan Petrescu. 

Răzvan Pleşca l-a remarcat pe fotbalistul venit din Italia în ianuarie 2022 şi a susţinut că ar putea fi o soluţie pentru Edi Iordănescu, cel care pregăteşte următoarea campanie de calificare la Campionatul European. 

”Are un fizic foarte bun şi este printre jucătorii lăudaţi de Dan Petrescu. Chiar spuneam că poate ajunge la naţională, doar că a avut probleme medicale şi a lipsit destul de mult timp. 

Se vede că este un jucător crescut în altă parte şi se lipeşte la gol”, a spus Răzvan Pleşca, conform Primasport.ro

Bîrligea a evoluat la grupele de juniori ale clubului Palermo FC, iar în ultimii doi ani şi jumătate a jucat constant pentru formaţia italiană Teramo Calcio.

Atacantul român în vârstă de 22 de ani a avut 2 goluri marcate în cele 16 meciuri jucate în ultima stagiune petrecută în Serie C.

 

Afla mai multe despre: daniel birligeaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare