Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Marcelo, "la un pas" să semneze cu o echipă tare din Premier League!

Surpriză! Marcelo, "la un pas" să semneze cu o echipă tare din Premier League!

Premier League

Comentarii

Marcelo (34 de ani), fostul fundaş de la Real Madrid care a plecat liber de contract de pe "Santiago Bernabeu", e "la un pas" să semneze cu Leicester City.

Brazilianul Marcelo nu şi-a găsit echipă imediat după ce a fost lăsat liber de contract de Real Madrid, dar nu va rămâne fără un club unde să joace până la finalul perioadei de transferuri. În ultimele ore de mercato, Marcelo e aşteptat să semneze cu Leicester City, în Premier League.

Surpriză! Marcelo, "la un pas" să semneze cu o echipă tare din Premier League!

Leicester City, campioană a Angliei în 2016, este la un pas de o lovitură de imagine. Marcelo, veteranul brazilian care a plecat liber de contract de la Real Madrid în această vară, e "la un pas" să semneze cu cu "Vulpile".

Jurnalistul Marti Miras anunţă că Marcelo e foarte aproape să "dea cu pixul" la Leicester, unde urmează să semneze un contract pe un an.

După plecarea de la Real Madrid, Marcelo a avut mai multe oferte din Brazilia sau Turcia, dar va rămâne un an în fotbalul puternic din Europa.

Marcelo a plecat de la Real Madrid după 15 ani!

Real Madrid a oficializat duminică plecarea fundaşului stânga Marcelo. Nu a mai fost o surpriză din moment ce jucătorul îşi luase rămas bun de la Santiago Bernabeu după încoronarea din Liga Campionilor.  Clubul din capitala Spaniei a anunţat vestea printr-un comunicat de presă.

Marcelo a ajuns la club în 2006 şi, per total, a strâns 546 de meciuri şi a marcat 38 de goluri. Brazilianul e cel mai galonat jucător din istoria lui Real Madrid, cu 25 de trofee, dintre care cinci Ligi ale Campionilor.

  • 3 - trei milioane de euro este cota de piaţă a lui Marcelo în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: marcelotransferleicester 

viewscnt
Articole similare