Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză mare în primul 11 al FCSB-ului! Jucătorul ”exilat” de Gigi Becali a revenit în echipă după 9 luni

Surpriză mare în primul 11 al FCSB-ului! Jucătorul ”exilat” de Gigi Becali a revenit în echipă după 9 luni

FCSB

Comentarii

FCSB va juca contra celor de la Chindia Târgovişte, duminică, de la ora 20:30, iar partida va putea fi urmărită în direct pe Orange Sport 1 şi în format video-text, pe orangesport.ro.

FCSB a întâmpinat probleme înainte de partida de la Ploieşti. Echipa bucureşteană nu s-a putut baza pe portarul obişnuit, Ştefan Târnovanu. Fotbalistul a suferit o entorsă la gleznă şi nu este nici măcar în lot. 

Astfel, în echipa de start a FCSB-ului a apărut o supriză. Andrei Vlad este titular pentru partida contra celor de la Chindia Târgovişte, care nu a mai fost în primul 11 de mai bine de 9 luni în Liga 1.

Ultima dată când a fost titular Andrei Vlad se întâmpla pe 3 martie, în partida cu FC Argeş, unde a gafat în prima repriză, iar în repriza secundă a fost schimbat. În acest sezon, Andrei Vlad a apărat în două meciuri din Cupa României, cu UTA şi Oţelul. Rezervă de portar în meciul contra celor de la Chindia este Răzvan Ducan. 

Mai mult decât atât, nici Florinel Coman nu a fost inclus pe foaia de joc. Fotbalistul a suferit o accidentare la coapsă, după ce etapa trecută a marcat contra celor de la CS Mioveni. 

Cum arată echipa de start a FCSB-ului pentru meciul contra Chindiei:

Vlad - Creţu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Şut, Edjouma - Cordea, Compagno, Oct. Popescu

Rezerve: Ducan - Haruţ, Miculescu, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Bouhenna, Radaslavescu

Afla mai multe despre: fcsb-liga 1-andrei vlad 

viewscnt
Articole similare