Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | Pe ce stadion se va juca derby-ul Steaua - Academia Rapid. Fanii sunt nemulţumiţi. Reacţia lui Cristian Petrea

SURPRIZĂ | Pe ce stadion se va juca derby-ul Steaua - Academia Rapid. Fanii sunt nemulţumiţi. Reacţia lui Cristian Petrea

Fotbal intern

Comentarii

Conducerea CSA Steaua a decis că până la urmă meciul cu Academia Rapid, programat la mijlocul lunii aprilie, se va juca pe stadionul Concordiei Chiajna. O variantă luată în calcul a fost şi Arena Naţională.

Returul derby-ului Ligii a 4-a a fost mutat la Chiajna. Conducerea CSA Steaua a decis ca meciul să se joace pe stadionul Concordia, anunţă steaualibera.com - un site al suporterilor stelişti. De altfel, fanii sunt nemulţumiţi de alegerea făcută de conducerea clubului, deoarece consideră că terenul sintetic le va pune probleme jucătorilor lui Ion Ion. În plus, capacitatea este mică, iar accesul se face destul de greu.

În tur, meciul s-a jucat pe Giuleşti şi steliştii au primit 1.000 de bilete, cu condiţia ca returul să se dispute pe un stadion cu o capacitate similară. La derby-ul din tur au asistat nu mai puţin de 11.000 de suporteri. O variantă luată în calcul a fost şi Arena Naţională, dar şefii Stelei au considerat că preţul de 13.000 de euro este mult prea mare.

”Aşa este, meciul se va juca în proporţie de 90 % la Chiajna. A fost decizia staff-ului şi a echipei. Naţional Arena ar fi fost totuşi un stadion mult prea mare pentru un meci din Liga a IV-a”, a declarat Cristian Petrea - comandantul CSA Steaua - pentru ProSport.

Afla mai multe despre: csa steauarapidliga 4concordia chiajna 

viewscnt
Articole similare